Sami Aittovaara

Käyttäjän Sami Aittovaara kuva

Datasta ja teknologioiden hyödyntämisestä inspiroituva Sami työskentelee digitaalisuuden ja omien kanavien kehittämisen parissa Dagmarin Drive –yksikössä.

08.12.2016

Verkkopalvelu-uudistus ja markkinoinnin automaation hyödyntäminen B2B-markkinoinnissa

Olen viime kuukausina ollut mukana kiinnostavassa hankkeessa, jossa uudistetaan B2B-yrityksen verkkopalvelu sekä otetaan käyttöön uusi markkinointiautomaatiojärjestelmä. Samalla uudistetaan toimintamalleja niin uusasiakashankinnassa kuin nykyasiakkaiden hoidossa. Jaan nyt blogisarjan muodossa kokemuksia ja ajatuksia matkan varrelta. Hanke on yhä käynnissä, joten keskityn seuraavassa hankkeen alkuun ja taustatyöhön.
29.09.2016

Dmexco 2016 -kuulumiset

Terveiset Saksan Kölnistä, jossa kävimme kolmen hengen porukalla tutustumassa dmexcoon, yhteen Euroopan suurimmista markkinointialan messuista. Odotukset olivat korkealla, sillä tiesimme aiempien vuosien perusteella, että luvassa on valtavasti nähtävää ja kuultavaa. Ja niin myös oli. Tiivistimme kokemuksia reissusta poimimalla muutamia kiinnostavia huomioita.
16.06.2016

Account Based Marketing B2B-myynnin vauhdittajana

Viime aikoina B2B-markkinoija on törmännyt usein termiin Account Based Marketing (ABM). Kerron seuraavassa mitä termistä ajattelen ja mitä mielestäni sen piiriin kuuluu.