Verkkopalvelutoteutukset

Dagmarista saat täyden palvelun kumppanin myös verkkosivustokehitykseen. Lähestymme sivustokehitystä osana laajempaa kokonaisuutta, johon linkittyy kaikki muu markkinointinne. Emme jää kiinni leiskojen fiilistelyyn tai teknisiin yksityiskohtiin, vaan toteutamme verkkopalvelunne niin, että saat todellista hyötyä ja mitattavia tuloksia, oli kyseessä sitten nykyisen verkkopalvelunne parantaminen tai kokonaan uuden toteuttaminen.
 
Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan muun muassa kampanjasivut, Facebook-applikaatiot, mobiilisivut ja muut verkkosivutoteutukset. Voit olla varma, että hakukoneoptimointi, web-analytiikka ja käytettävyys ovat aina viimeisen päälle kohdallaan. Rakennamme sivut teknisesti ja visuaalisesti niin, että ne palvelevat parhaalla tavalla niille asetettuja tavoitteita ja kohderyhmiä.
 
 
Sisällönhallinta ja julkaisualustat
Oletko uudistamassa verkkosivustoanne? Konsultoimme ja analysoimme sivustollenne parhaan julkaisualustan. Laaja kokemuksemme verkkopalvelu-uudistuksista antaa vahvan pohjan vertailla eri julkaisujärjestelmiä ja auttaa tekemään oikean valinnan lukuisten vaihtoehtojen joukosta.
 
Tarvittaessa suunnittelemme ja raamitamme uuden sivustonne käyttöliittymän ja kilpailutamme sen teknisen toteuttajan sekä autamme sivuston toteutuksessa. Web-kehittäjämme hallitsevat kaikki yleisimmät julkaisualustat, kuten Drupal, WordPress ja Joomla.
 
 
Mobiilin hyödyntäminen

Mobiilinetin käyttö on kasvanut viime vuodet voimakkaasti ja kasvu jatkuu yhä. Digitaalisuudesta on tulossa mobiili vauhdilla, jota emme ole ennen kokeneet. Ciscon mukaan vauhti on noin 10 kertaa nopeampi kuin PC:n yleistyminen ja jopa kolme kertaa nopeampi kuin sosiaalisen median yleistyminen. Tämä käyttäytymisen muutos tulee ottaa huomioon myös suunniteltaessa markkinointianne ja asiakaskohtaamisianne kaikissa asiakkuuden vaiheissa.

Saat tueksesi niin asiakkuusmarkkinoinnin, mobiilin teknologioiden kuin mobiilimainonnan osaajia, jotka auttavat varmistamaan tehokkaan näkyvyyden ja ylivertaisen asiakaskokemuksen myös mobiilissa verkossa.

Ota yhteyttä: sami.aittovaara@dagmar.fi