Kansainväliset palvelut

Haetko kasvua kansainvälisiltä markkinoilta? Saat tueksesi laajan valikoiman kansainvälisen markkinoinnin palveluja, kumppaniverkoston johtamisesta markkinointiviestinnän toteuttamiseen.
 
Kansainvälisillä markkinoilla pätee sama vaade selkeälle tavoiteasetannalle ja mittareille kuin kotimarkkinassakin. Missä olemme nyt, minkälainen markkina on kyseessä, keitä ovat potentiaaliset asiakkaamme, entä kilpailijat? Onko tuotteemme tai palvelumme ostaminen ja käyttö samanlaista kuin Suomessa? Mihin haluamme päästä? Mitkä ovat oleelliset mittarit? Kun toimitaan useilla markkinoilla, on tukevan, tietoon pohjautuvan perustan luominen entistäkin kriittisempää menestyksen kannalta.
 
Strategisena kumppanina autamme kansainvälisen markkinoinnin toimintaprosessin rakentamisessa ja varmistamme, että oleellinen tieto ja opit aiemmista toimenpiteistä ohjaavat tekemistä kaikilla markkinoilla. Autamme määrittelemään linjauksia, jotka mahdollistavat lokaalin liikkumavaran, mutta pitävät kokonaisuuden yhtenäisenä. Työkaluillamme ja käytännöillämme varmistamme sekä arjen tiedonkulun, yhteisen oppimisen että parhaiden käytäntöjen jakamisen eri markkinoiden välillä. Rakennamme mittaristoja ja toteutamme tutkimuksia ja analyyseja, jotka mahdollistavat tärkeimpien KPI-mittareiden vertailun yli markkinarajojen.
 
Kansainvälisen markkinoinnin toteuttamisessa voit hyödyntää vahvaa kokemustamme ja laajoja resurssejamme: hoidamme globaalia kampanjointia ja medianäkyvyyttä yli 10 hengen ketterän in-house-tiimimme sekä maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme voimin. Hyödynnämme täysimittaisesti nopeasti kasvavat digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja optimoimme budjettia yli rajojen. Yhteistyökumppanimme, maailman suurin mediatoimistoketju Starcom Mediavest Group on kauttamme myös sinun tukenasi.
 
Ota yhteyttä: ulla.aitio@dagmar.fi