Valmennukset

Digitaalisen markkinoinnin valmennukset
 
Digitaalisen markkinoinnin valmennuksemme auttavat sinua lisäämään digitaalista osaamistasi ja ymmärrystäsi digimurroksen vaikutuksista liiketoimintaanne. Valmennustarjontamme kattaa digitaalisen markkinoinnin keskeiset alueet digitaalisten kanavien erikoisosaamisesta aina laajempiin kokonaisuuksiin saakka. 
 
Valmennamme yksittäisten mediaratkaisujen käytössä (esim. Facebook, Twitter, Instagram, AdWords, Google Analytics) ja autamme ymmärtämään, kuinka johdat digitaalista markkinointia (esim. verkkomainonnan mittaaminen, löydettävyys, markkinointiteknologiat). Asiantuntijamme näyttävät yrityksesi omien sisältöjen ja kampanjoiden avulla, miten toimenpiteet suunnitellaan ja dataa hyödynnetään. 
 
Räätälöimme valmennukset tarpeittenne mukaan ottaen huomioon eri henkilöstöryhmien konkreettiset oppimistavoitteet. Sisällöt rakennetaan joustavasti moduuleista ja ne sisältävät käytännönläheisiä harjoitteita, joissa opittua sovelletaan työtilanteiden avulla. Mukaan voidaan ottaa verkossa itsenäisesti tehtävä soveltamistesti, jolla mitataan oppimistuloksia.
 
Käytössäsi on Suomen laajimman markkinoija-asiakaskunnan kautta tulleet benchmarkit ja näkemys sekä yli 50 asiantuntijamme digitaalinen huippuosaaminen ja viimeisin kanavaymmärrys. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla!
 
Kysy lisätietoa digitaalisen markkinoinnin valmennuksista: anna.salo@dagmar.fi
 
Kaipaatko workshopin vetäjää, puhujaa tai moderoijaa?
 
Valmennamme ja koulutamme jatkuvasti alan eri toimijoita myös muilla markkinoinnin osa-alueilla. Markkinoijille järjestämme sekä yhteisiä seminaareja että yrityskohtaisesti räätälöityjä workshop-tilaisuuksia. Aiheet vaihtelevat sosiaalisen median strategiasta markkinoinnin tuloksellisuuden lisäämiseen ja kumppaniverkoston hallintaan.
 
Yli satapäisestä osaajajoukostamme löydät niin workshopin vetäjiä ja herättelijöitä kuin testatusti hyviksi havaittuja puhujia, valmentajia ja moderoijia.
 
Ota yhteyttä, niin vaihdetaan ajatuksia yrityksellesi tai tilaisuuteesi parhaiten sopivasta teemasta, näkökulmasta, esitystavasta ja puhujasta: krista.elopuro@dagmar.fi tai tuula.kallio@dagmar.fi
 
Media Professional -valmennukset mediamyyjille
 
Mediamyynnille järjestämme Media Professional -valmennuksia, joihin on osallistunut jo useita satoja mediamyyjiä. Uusia mediamyyjiä perehdytämme tarkastelemaan mediakenttää omaa välinettä laajemmin sekä ymmärtämään paremmin suunnitteluprosessia ja markkinoijan tarpeita. Konkareita autamme päivittämään tietoja erilaisista muutosvoimista ja visioimaan tulevaisuuden mahdollisuuksia.
 
Kysy lisätietoa Media Professional -valmennuksesta: nina.almi@dagmar.fi