Suomen monipuolisin markkinointikumppani

Kun haluat vauhdittaa liiketoimintaasi kehittämällä markkinointiasi tai lisäämällä markkinointiviestintäsi tuloksellisuutta, ota yhteyttä. Tutustu palveluihimme ja kutsu tueksesi strateginen kumppani, joka kasvattaa myyntiäsi tänään ja vahvistaa kilpailukykyäsi vielä huomennakin. Kansainvälisillä markkinoilla voit hyödyntää omien osaajiemme lisäksi maailmanlaajuista kumppaniverkostoamme. 
 
Omistaudumme asiakkaillemme ja olemme ylpeitä, että työmme jälkeä arvostetaan myös toimialan tapahtumissa. Markkinoinnin tuloksellisuutta arvioivassa AdProfit-kisassa pokkasimme vuosina 2012–2015 kolme kertaa vuoden parhaan kampanjan palkinnon. Digitaalista markkinointia tuomaroivassa Grand One 2015 -kisassa työmme arvioitiin vuoden parhaaksi digitaalisen sisällön ja kuluttajakampanjoinnin osalta. Myös Effie Finland -kisassa olemme menestyneet viime vuosina palkintosijoille asti; lisäksi saimme kunnian olla tuomassa Suomeen maamme ensimmäistä Euro Effietä.
 
Vuoden toimistoksi meidät on valittu tällä vuosikymmenellä jo kolmasti: Grand One -kisassa, Kaiku-kisassa sekä Markkinointi ja Mainonta -lehden toimesta.
 
Dagmar on perustettu vuonna 1973 ja olemme osa Salomaa Groupia, Pohjoismaiden suurinta perheomisteista markkinoinnin ja konsultoinnin yhtiöryhmää.