Dagmar työpaikkana

Dagmar tarjoaa upean näköalapaikan markkinointi- ja mediamaailmaan. Tuo maailma elää, kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten sen parissa työskennellessä saa oppia koko ajan jotain uutta.

Pidämme huolta työntekijöittemme osaamisesta ja hyvinvoinnista. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutus- ja valmennustilaisuuksia. Kannustamme jokaista omien vahvuuksiensa löytämiseen, niiden kehittämiseen ja jakamiseen.

Organisaatiomme on matala, työilmapiirimme iloisen innostava ja tapamme kohdella toisia reilu.

 

Avoimet työpaikat: Graafinen suunnittelija -trainee
 
Dagmar Stories auttaa brändejä toimimaan inspiroivina julkaisijoina. Tuotamme elämyksellisiä sisältöjä, jotka puhuttelevat ja vetoavat tunteisiin. 
 
Etsimme nuorta suunnittelijalupausta, joka hallitsee graafiset ohjelmat (Photoshop, Illustrator, InDesign) sekä tuotekuvauksen. Toivomme, että olet myös kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja tunnet eri some-kanavat.
 
Meillä pääset kehittymään eri tyylien ja visuaalisuuden taitajaksi. Työskentelet avustavissa tehtävissä graafisen suunnittelijamme työparina. Teet myös luovaa suunnittelua sekä tuotat monipuolista graafista ja kuvallista materiaalia lukuisille asiakkaillemme ja heidän upeille brändeilleen.
 
Harjoittelujakso kestää 6 kuukautta ja palkka on 800 €/kk. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua huikeaan koulutustarjontaamme.
 
Tavoitteemme on löytää tiimiin ja tehtäviin hyvin sopiva osaaja. Oletko sinä yksi meistä? Lähetä lyhyt hakemus ja portfoliosi 27.2.2017 mennessä Viivi Lehtoselle: viivi.lehtonen@dagmar.fi.
 
DAGMAR STORIES - somesankareita, digiajan tarinankertojia, tuotantovelhoja ja nippu loistavia kumppaneita

 

* Dagmar on Suomen suurin markkinointiviestintäalan yritys ja arvostettu markkinointikumppani. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, reagoimme ja kehitämme toimintaamme. Tämän ansiosta olemme koko markkinointiviestintäalan halutuin kumppani, Maine 2016 -selvityksen mukaan meillä on Suomen paras maine kaikista markkinointialan toimistoista. Meitä pidetään myös tuloksellisimpana, luotettavimpana ja asiakaslähtöisimpänä.

Data Science Junior Program

Oletko datasta, analytiikasta ja koodauksesta kiinnostunut tulevaisuuden lupaus? Haluatko olla mukana luomassa ja muokkaamassa koneoppimisen ja tekoälyn sovellusalueiden leikkikenttää?

Jos näet itsesi kyseisten teemojen parissa tulevaisuuden urapolullasi, hae Dagmar Driven Data Science Junior Program -ohjelmaan:

Etsimme viittä opintojensa loppupuolella olevaa opiskelijaa, jotka saavat mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa työkokemustaan mielenkiintoisten asiakas- ja kehitysprojektien parissa. Markkinan johtavana toimistona tarjoamme näköalapaikan mielenkiintoisten haasteiden ja massiivisten data-aineistojen hyödyntämisen parissa. Samalla tarjoamme loistavan mahdollisuuden viedä opinnot maaliin työelämästä ponnistavien, käytännönläheisten lopputyöaiheiden parissa.

Ohjelman kesto on noin 6 kk, jonka aikana työskentelet tiiviisti Advanced Analytics -tiimin sekä muiden Drive-yksikön ja Dagmarin digimarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Viikoittainen työaikasi räätälöidään projektien läpiviennin ja opintojesi sujuvuuden mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa Dagmarin tiloissa. Palkkaus noudattaa junior-ohjelmiemme palkkatasoa. Tavoitteena on löytää parhaat huippuosaajat pysyväksi osaksi tiimiämme.

Mitä odotamme hakijoilta?

Haemme opintojensa loppuvaiheessa olevia, harjoittelu- tai lopputyöpaikkaa etsiviä opiskelijoita yliopistoista (DI/FM). Opinnot voivat suuntautua esimerkiksi matematiikkaan, fysiikkaan, tilastotieteeseen, ohjelmistotuotantoon tai tietotekniikkaan.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta. Arvostamme esimerkiksi erilaisten aiheeseen liittyvien harrastusten tai vaikkapa omien devausprojektien kautta kertynyttä osaamista. Kokemus erilaisten ohjelmointikielien ja analytiikkasoftien käyttämisestä lasketaan eduksesi.

Kuinka haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, cv ja opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset näytteet esimerkiksi analytiikka-, softa- tai muista projekteistasi osoitteeseen mikko.koski@dagmar.fi (myös mahdolliset lisätiedustelut sähköpostilla samaan osoitteeseen). Kirjoita viestin otsikoksi ”Data Science Junior Program”. Haku on voimassa 15.3.2017 asti.

Dagmar Drive

Dagmar Drive etsii 20 asiantuntijan voimin asiakkailleen uusia kasvun mahdollisuuksia datan, teknologian, analytiikan sekä kuluttaja- ja asiakasymmärryksen avulla. Visionamme on olla asiakkaan paras tiedolla johtamisen ja kasvun kumppani. 

Harjoittelupaikat Digital ja Search -yksiköissä

Dagmar Digital- ja Dagmar Search -yksiköissä on tarjolla harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden. Harjoittelujaksot käynnistyvät tehokkaalla 1–2 kk mittaisella perehdytyksellä (display, Facebook, Google, ohjelmallinen ostaminen jne.), minkä jälkeen pääset perehtymään asiakascaseihin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät aina vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelujakson palkka on 800 €/kk ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Seuraavat digi- ja search-traineejaksot alkavat toukokuun 2017 alussa.

Digital-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisen mediasuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä. Pääset tutustumaan laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Jakson aikana saat hyvän kokonaiskuvan suomalaisesta mediakentästä.

Search-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Perfomance Plannereiden työparina muun muassa suunnitellen, optimoiden ja raportoiden hakukonemainontakampanjoita. Avustat myös hakukoneoptimointiin ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvissä projekteissa. Jakson aikana pääset tutustumaan hakukonemarkkinoinnin kiehtovaan maailmaan.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Nuorekkaan työilmapiirin ja mukavien kollegojen lisäksi saat ainutlaatuisen ja arvostetun näköalapaikan koko markkinointiviestinnän laajalle kentälle.

Hakemukset ja lisätietoa:
Dagmar Digital: maarit.tommola@dagmar.fi
Dagmar Search: pii.paappanen@dagmar.fi

Muut kuin harjoittelupaikatrekry@dagmar.fi

 

* Dagmar on Suomen suurin markkinointiviestintäalan yritys ja arvostettu markkinointikumppani. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, reagoimme ja kehitämme toimintaamme. Tämän ansiosta olemme koko markkinointiviestintäalan halutuin kumppani, Maine 2016 -selvityksen mukaan meillä on Suomen paras maine kaikista markkinointialan toimistoista. Meitä pidetään myös tuloksellisimpana, luotettavimpana ja asiakaslähtöisimpänä.

Avoimet hakemukset

Avoimet hakemukset: töitä tarjolla huipputiimipelaajille!

Haemme Dagmariin markkinoinnin kokeneita konkareita ja digiosaajia erilaisiin asiakastyön tehtäviin sekä suunnittelu- että strategiatyöhön.

Toivomme, että sinulla on taustaa markkinoinnin tekemisestä joko media-, mainos- tai digitoimistossa tai työskentelystä median tai markkinoijan puolella digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Toimenkuva voidaan räätälöidä taustasi mukaan.

Laita lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@dagmar.fi