Dagmar työpaikkana

Dagmar tarjoaa upean näköalapaikan markkinointi- ja mediamaailmaan. Tuo maailma elää, kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten sen parissa työskennellessä saa oppia koko ajan jotain uutta.

Pidämme huolta työntekijöittemme osaamisesta ja hyvinvoinnista. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutus- ja valmennustilaisuuksia. Kannustamme jokaista omien vahvuuksiensa löytämiseen, niiden kehittämiseen ja jakamiseen.

Organisaatiomme on matala, työilmapiirimme iloisen innostava ja tapamme kohdella toisia reilu.

 

Avoimet työpaikat: Insight Manager / Analyst / Strategist

Dagmar tarjoaa näköalapaikan markkinointimaailmaan. Tiedolla johtamisen yksikkömme Dagmar Drive katsoo numeroiden taakse ja luo kasvun mahdollisuuksia. Kehitämme uudenlaisia toimintamalleja eri datalähteitä integroiden sekä varmistamme, että luovat ideat jalostuvat mitattaviksi tuloksiksi. Innostumme yhtä lailla kuluttajien arjen kokemuksista kuin tekoälyn mahdollisuuksistakin. Asiakkaidemme luotettuna kumppanina rakennamme tiedosta uutta liiketoimintaa.

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden asiakasymmärrystä? Tunnistatko itsesi seuraavasta? Olet analyyttinen, nopea ja ennakkoluuloton. Ymmärrät sekä pehmeän että kovan datan merkityksen liiketoiminnassa. Innostut kun saat kehittää uutta, mutta ymmärrät myös arkisen aherruksen päälle. Olet hyvä tiimipelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arkijärkesi pelaa, ja osaat asettua myös kuluttajan asemaan.

Sinulla on kokemusta kvantitatiivisten markkinatutkimusprojektien toteuttamisesta ja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Olet käyttänyt tilastollisia ohjelmistoja (esim. SPSS) ja ymmärrät tilastollisia menetelmiä. Osaat kiteyttää datamassasta oleellisen, ja tuot näkemyksesi esiin rohkeasti ja uskottavasti. Toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Käytät sujuvasti Exceliä ja PowerPointia, mutta innostut myös uusista raportoinnin ja visualisoinnin tavoista. Työssäsi pääpaino on kvantitatiivissa menetelmissä, mutta voit päästä soveltamaan ja hyödyntämään myös kvalitatiivisia, osallistavia ja etnografisia menetelmiä. Kokemus web-analytiikasta on eduksi.

Mitä työhösi ainakin tulee kuulumaan? 

 • Osallistuminen asiakastiimien toimintaan näkemyksen tuottajana.
 • Asiakasymmärrykseen, tutkimukseen ja analytiikkaan liittyvien tarpeiden kartoittaminen.
 • Tutkimusprojektien myynti, käytännön toteutus ja raportointi itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa.
 • Osallistuminen yhä paremman asiakasymmärryksen kehittämiseen Dagmarin asiakkaille.
   

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Näköalapaikan markkinointimaailmaan, joka kehittyy nopeammin kuin koskaan.
 • Kiinnostavat asiakkaat ja asiakasprojektit Suomen merkittävimpien yritysten kanssa.
 • Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja oppia monipuolisesti eri alojen asiantuntijoilta.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa ja jakaa omaa osaamistasi muille.
 • Loistavat työkaverit mm. tutkimuksen, analytiikan, markkinoinnin ja teknologian parista.

Saat kiinnostavan työn, hyvät edut ja mahdollisuuden vaikuttaa. Nimikkeesi ja työnkuvasi tarkentuvat osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 7.5.2017 mennessä. Puhelimitse lisätietoja antavat Sakari Palmu (0400 244 793) to 20.4. klo 12-13 ja pe 21.4. klo 8-10 tai 15-16, sekä Kirsi Laakso (050 346 3481) ke 26.4. klo 9-11 tai ke 3.5. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sakari.palmu@dagmar.fi sekä CC:nä mari.svahn@dagmar.fi ja kirsi.laakso@dagmar.fi.

Avoimet työpaikat: SEO-osaaja

Haemme tiedolla johdetun markkinoinnin Dagmar Drive -yksikköömme SEO Specialistia.

Sinulla on tärkeä rooli asiakkaidemme verkkopalveluiden kehittämisessä ja hakukonemarkkinoinnin ratkaisujen suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Suhtaudut digitaalisuuteen intohimolla ja haluat kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja heidän asiakkaidensa kannalta parhaita mahdollisia verkkopalveluita. Sydämesi sykkii hyville, käyttäjälähtöisille sisällöille ja sinulla mahdollisesti on taitoja myös niiden tuottamiseen.

Ymmärrät nykyaikaista hakukoneoptimointia, olet analyyttinen ja innostut datan hyödyntämisestä. Kiinnostuksestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua myös web-analytiikkaa, konversio-optimointia tai copyn/sisällöntuottajan tehtäviä.

Tulevat työkaverisi ovat taustaltaan sisällöntuottajia, teknisiä osaajia, analyytikkoja ja monitaitureita – sinä voit olla mitä tahansa näistä tai jotain muuta. Tärkeintä on SEO-osaaminen ja kiinnostus alaa kohtaan.

Odotamme sinulta

 • Osaamista ja näyttöä tuloksellisesta hakukoneoptimoinnista
 • Itseohjautuvaa, proaktiivista, innostunutta ja aikaansaavaa otetta työhön
 • Halua ja kykyä jatkuvasti oppia uutta ja kehittää toimintatapoja
 • Kokemusta verkkopalvelujen sisällönhallinnasta sekä eri julkaisujärjestelmien käytöstä
 • Sisältömarkkinoinnin ymmärrystä
 • Kokemusta web-analytiikasta (ainakin Google Analytics), sekä hakukoneoptimointiin liittyvistä työkaluista
 • Hyvät sosiaaliset taidot sekä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoa ainakin suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi eduksesi ovat

 • Kokemus verkkosisällön kirjoittamisesta, konversio-optimoinnista, käytettävyydestä, käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta tai digitaalisesta palvelumuotoilusta
 • Kokemus ohjelmoinnista sekä eri web-teknologioiden käytöstä
 • Kokemusta verkkopalvelukehityksessä käytetyistä työkaluista, kuten heatmap-, A/B-testaus- ja kyselytyökalut.

Tarjoamme näkyvän ja mielenkiintoisen roolin markkinointikentän näköalapaikalla, hyvät edut, mahdollisuuden vaikuttaa, upeat asiakkaat, huipputyypit työkavereiksi ja ajassa elävän työympäristön. Dagmar tarjoaa myös markkinan parhaan paikan kasvattaa näkemystäsi ja oppia uutta digitaalisen markkinoinnin alati muuttuvassa maailmassa.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen 3.5.2017 mennessä: sami.aittovaara@dagmar.fi

 

* Dagmar on Suomen suurin markkinointiviestintäalan yritys ja arvostettu markkinointikumppani. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, reagoimme ja kehitämme toimintaamme. Tämän ansiosta olemme koko markkinointiviestintäalan halutuin kumppani, Maine 2016 -selvityksen mukaan meillä on Suomen paras maine kaikista markkinointialan toimistoista. Meitä pidetään myös tuloksellisimpana, luotettavimpana ja asiakaslähtöisimpänä.

Harjoittelupaikat Digital ja Search -yksiköissä

Dagmar Digital- ja Dagmar Search -yksiköissä on tarjolla harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden. Harjoittelujaksot käynnistyvät tehokkaalla 1–2 kk mittaisella perehdytyksellä (display, Facebook, Google, ohjelmallinen ostaminen jne.), minkä jälkeen pääset perehtymään asiakascaseihin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät aina vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelujakson palkka on 800 €/kk ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Seuraavat digi- ja search-traineejaksot alkavat toukokuun 2017 alussa.

Digital-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisen mediasuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä. Pääset tutustumaan laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Jakson aikana saat hyvän kokonaiskuvan suomalaisesta mediakentästä.

Search-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Perfomance Plannereiden työparina muun muassa suunnitellen, optimoiden ja raportoiden hakukonemainontakampanjoita. Avustat myös hakukoneoptimointiin ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvissä projekteissa. Jakson aikana pääset tutustumaan hakukonemarkkinoinnin kiehtovaan maailmaan.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Nuorekkaan työilmapiirin ja mukavien kollegojen lisäksi saat ainutlaatuisen ja arvostetun näköalapaikan koko markkinointiviestinnän laajalle kentälle.

Hakemukset ja lisätietoa:
Dagmar Digital: maarit.tommola@dagmar.fi
Dagmar Search: pii.paappanen@dagmar.fi

Muut kuin harjoittelupaikatrekry@dagmar.fi

 

* Dagmar on Suomen suurin markkinointiviestintäalan yritys ja arvostettu markkinointikumppani. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, reagoimme ja kehitämme toimintaamme. Tämän ansiosta olemme koko markkinointiviestintäalan halutuin kumppani, Maine 2016 -selvityksen mukaan meillä on Suomen paras maine kaikista markkinointialan toimistoista. Meitä pidetään myös tuloksellisimpana, luotettavimpana ja asiakaslähtöisimpänä.

Avoimet hakemukset

Avoimet hakemukset: töitä tarjolla huipputiimipelaajille!

Haemme Dagmariin markkinoinnin kokeneita konkareita ja digiosaajia erilaisiin asiakastyön tehtäviin sekä suunnittelu- että strategiatyöhön.

Toivomme, että sinulla on taustaa markkinoinnin tekemisestä joko media-, mainos- tai digitoimistossa tai työskentelystä median tai markkinoijan puolella digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Toimenkuva voidaan räätälöidä taustasi mukaan.

Laita lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@dagmar.fi