Dagmar työpaikkana

Dagmar tarjoaa upean näköalapaikan markkinointi- ja mediamaailmaan. Tuo maailma elää, kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten sen parissa työskennellessä saa oppia koko ajan jotain uutta.

Pidämme huolta työntekijöittemme osaamisesta ja hyvinvoinnista. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutus- ja valmennustilaisuuksia. Kannustamme jokaista omien vahvuuksiensa löytämiseen, niiden kehittämiseen ja jakamiseen.

Organisaatiomme on matala, työilmapiirimme iloisen innostava ja tapamme kohdella toisia reilu.

 

Avoimet paikat: Office Assistant

Oletko sinä aulapalvelumme aurinkoinen ja avulias OFFICE ASSISTANT?

Meillä Dagmarissa sinua odottaa paraatipaikka Suomen suurimmassa markkinointiviestintäalan yrityksessä ja iloinen työilmapiiri kivojen kollegojen kanssa. 

Office Assistantin avaintehtäviä ovat puhelinvaihteen hoito, vieraiden vastaanotto sekä erilaiset toimistotehtävät.

Sinulla on

  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • reipas ja positiivinen olemus ja ääni
  • sujuvasti soljuva englanti
  • tarkka silmä ja täsmällinen ote
  • Microsoft Office -järjestelmät hallussa.

Office Assistant työskentelee Salomaa Yhtiöt Oy:ssä, joka tuottaa sisäisiä palveluja Salomaa-yhtiöryhmälle. Työpiste sijaitsee Dagmarin aulapalvelussa osoitteessa Lönnrotinkatu 25, Helsinki.

Tunnistitko itsesi? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.3.2017 mennessä: nina.almi@dagmar.fi. Lisätietoa tehtävästä saat viikolla 12 Office Manager Nina Almilta, 040 544 6633.

Salomaa Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys, joka omistaa ja palvelee toimialaansa uudistavia rohkeita asiantuntijayrityksiä. Salomaa-yhtiöihin kuuluva Dagmar on Suomen suurin markkinointiviestintäalan yritys ja arvostettu markkinointikumppani. Dagmarin lisäksi yhtiöryhmään kuuluvat Evidens, Kaski, SEK, Vimma, Voitto ja Quru. Yhtiöryhmän omistaa Salomaan perhe.

Harjoittelupaikat Digital ja Search -yksiköissä

Dagmar Digital- ja Dagmar Search -yksiköissä on tarjolla harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden. Harjoittelujaksot käynnistyvät tehokkaalla 1–2 kk mittaisella perehdytyksellä (display, Facebook, Google, ohjelmallinen ostaminen jne.), minkä jälkeen pääset perehtymään asiakascaseihin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät aina vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelujakson palkka on 800 €/kk ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Seuraavat digi- ja search-traineejaksot alkavat toukokuun 2017 alussa.

Digital-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisen mediasuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä. Pääset tutustumaan laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Jakson aikana saat hyvän kokonaiskuvan suomalaisesta mediakentästä.

Search-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Perfomance Plannereiden työparina muun muassa suunnitellen, optimoiden ja raportoiden hakukonemainontakampanjoita. Avustat myös hakukoneoptimointiin ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvissä projekteissa. Jakson aikana pääset tutustumaan hakukonemarkkinoinnin kiehtovaan maailmaan.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Nuorekkaan työilmapiirin ja mukavien kollegojen lisäksi saat ainutlaatuisen ja arvostetun näköalapaikan koko markkinointiviestinnän laajalle kentälle.

Hakemukset ja lisätietoa:
Dagmar Digital: maarit.tommola@dagmar.fi
Dagmar Search: pii.paappanen@dagmar.fi

Muut kuin harjoittelupaikatrekry@dagmar.fi

 

* Dagmar on Suomen suurin markkinointiviestintäalan yritys ja arvostettu markkinointikumppani. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, reagoimme ja kehitämme toimintaamme. Tämän ansiosta olemme koko markkinointiviestintäalan halutuin kumppani, Maine 2016 -selvityksen mukaan meillä on Suomen paras maine kaikista markkinointialan toimistoista. Meitä pidetään myös tuloksellisimpana, luotettavimpana ja asiakaslähtöisimpänä.

Avoimet hakemukset

Avoimet hakemukset: töitä tarjolla huipputiimipelaajille!

Haemme Dagmariin markkinoinnin kokeneita konkareita ja digiosaajia erilaisiin asiakastyön tehtäviin sekä suunnittelu- että strategiatyöhön.

Toivomme, että sinulla on taustaa markkinoinnin tekemisestä joko media-, mainos- tai digitoimistossa tai työskentelystä median tai markkinoijan puolella digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Toimenkuva voidaan räätälöidä taustasi mukaan.

Laita lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@dagmar.fi