Advanced analytics

Advanced Analytics -asiantuntijamme tuovat markkinointinne ja koko liiketoimintanne johtamiseen kaikki kehittyneen analytiikan palvelut kokonaisvaltaisesti. Käytämme dataa polttoaineena niin markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen kuin liiketoiminnan uudistamiseen.

Olemme Suomen johtava toimija markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisessa. ROMI-mallinnusten tietopankissamme on noin 200 mallinnusta, joista saat arvokasta benchmark-tietoa omien tulostenne arviointiin. Tuotamme markkinointianne ja liiketoimintaanne mitattavasti tehostavia ratkaisuja. Hyödynnämme suunnittelussa monipuolisesti mm. koneoppimista ja muita kehittyneitä menetelmiä. Kontribuutiomallinnus on täysin uniikki tapa mitata digitaalisen markkinoinnin tehokkuutta. Kolmannen osapuolen evästeiden poistuessa aidosti reaaliaikainen kontribuutiomallinnus tarjoaa ylivertaisen tavan optimoida dataohjatusti markkinoinnin budjetteja kampanjoittain.

Yhdistelemme eri datalähteitä älykkäästi niin, että markkinointinne ja liiketoimintanne nykytilasta ja kehityssuunnista muodostuu kirkas näkemys. Viemme näkemykset arjen käytännöiksi ja tiedolla ohjatuiksi asiakaskohtaamisiksi kaikissa kanavissa. Autamme myös rakentamaan ja visualisoimaan markkinoinnin ja myynnin KPI-mittaristojanne Datacron-palvelumme avulla.

Advanced analytics -asiantuntijapalvelut

Markkinoinnin mittaaminen

Ennustaminen ja skenaariot

Data ja sen hallinnointi 

Muut palvelut 

Ota yhteyttä! 

Ilkka Keskiväli, Director, Advanced Analytics, ilkka.keskivali@dagmar.fi