Dagmar Drive:
tiedolla johtaminen

Dagmar Drivesta saat tiimiisi kokeneita analyytikoita ja kuluttajakäyttäytymisen tutkijoita, osaavia SEO-spesialisteja, toimittajariippumattomia teknologiaosaajia sekä näkemyksellisiä liiketoimintastrategeja

Osaamisemme ytimessä ovat tiedolla johtaminen, asiakkuuksien kehittäminen ja markkinoinnin digitalisaatio.

Tunnistamme liiketoimintapotentiaalin markkinassa, kuvaamme asiakaspolut, luomme puitteet testaukselle ja kokeilulle sekä varmistamme opit menneestä. Luomme vaihtoehtoiset skenaariot tulevaisuudesta.

Innostumme yhtälailla kuluttajien arjen kokemuksista kuin tekoälyn mahdollisuuksista. Autamme valitsemaan oikeat työkalut ja metodit kuhunkin tarpeeseen. Sytymme uusista työtavoista ja teknologioista, hyödynnämme mm. koneoppimista projekteissamme.

Dagmar Drivesta saat tiimiisi kokeneita analyytikoita ja kuluttajakäyttäytymisen tutkijoita, osaavia SEO-spesialisteja, toimittajariippumattomia teknologiaosaajia sekä näkemyksellisiä liiketoimintastrategeja. Työskentelemme yhdessä Dagmarin asiakkuustiimien kanava- ja sisältösuunnittelijoiden kanssa varmistaen näkemysten viemisen käytännön toimenpiteisiin.

 

 

Dagmar Drive -caset