Dagmar

 

Nomad Foodsin joukkue palkittiin myös European Search Award 2020 -kisassa Best use of Search – FMCG -sarjassa, jo toisena peräkkäisenä vuotena.

Hakukoneosaamista kansainvälisellä tasolla arvioiva Global search Awards palkitsi Nomad Foodsin Euroopan-joukkueen kahdessa kategoriassa: Best use of search – FMCG ja Best Global SEO campaign. Tuomaristo painotti valinnassaan tavoitteellisuutta, luovaa ja tehokasta toteutusta sekä todistettavia tuloksia.

Nomad Foodsin joukkue palkittiin myös European Search Award 2020 -kisassa Best use of Search – FMCG -sarjassa, jo toisena peräkkäisenä vuotena.

Nomad Foodsia edustaa Suomessa Findus Finland, jonka laadukas ja laaja pakastevalikoima on tuttu niin kotikokeille kuin suurkeittiöiden ammattilaisille. Kansainvälisen Nomad Foodsin markkinoinnin kumppanina on Publicis Mediaan kuuluva Zenith ketju. Suomessa Zenithiä edustaa Dagmar.

– Global Search Awards -palkinto tuntuu todella hyvältä ja kertoo ketjujoukkueemme kovasta osaamisen tasosta. Yhteistyö kansainvälisten kollegoiden kanssa on erittäin toimivaa ja sparraushenkistä. Jokaisella markkinalla on vapaus toimia riittävän itsenäisesti, koska jokainen markkina, asiakkaan painotukset ja kilpailutilanne ovat erilaisia, kertoo Dagmarin Head of SEO Henri Kangassalo.

Nomad Foods toimii Euroopassa 15 maassa. Suomen Findusta Henri kiittää pitkäjänteisestä, osaavasta ja kannustavasta yhteistyöstä.

– Olemme erittäin ylpeitä kansainvälisestä tunnustuksesta. Palkinnot ovat osoitus onnistuneesta ja kovasta työstä. Olemme investoineet digitaalisuuteen ja orgaaninen haku on kehittynyt hyvin, suuri kiitos siitä digitiimillemme ja Dagmarille, iloitsee Finduksen markkinointipäällikkö Linda Alén.