Dagmar

Content Management Trainee Meeri Hannula on 6 kuukautta kestävällä harjoittelujaksolla Dagmar Storiesissa.

Content Management Trainee Meeri Hannula

 

1. Miksi hait juuri Dagmariin?

Sain vinkin Dagmarin traineepaikoista ystävältäni. Olin kuullut Dagmarista paljon hyvää ja tiesin, että kyseessä on suuri toimisto, jossa olisi varmasti mahdollista nähdä ja oppia monipuolisesti markkinointia. Nämä ennakkotietoni osoittautuivat todeksi.

2. Kuvaile tärkeimmät työtehtäväsi?

Traineena Dagmar Storiesissa olen päässyt työskentelemään tiiviisti erityisesti Content Plannereiden kanssa. Päivittäiset työtehtäväni liittyvät jatkuvan somen suunnitteluun, mainontaan, raportointiin ja moderointiin. Koska traineenä olen työskennellyt useamman plannerin kanssa, olen myös päässyt näkemään ja tekemään hyvin monenlaisia brändejä.

Päivittäisten tehtävien lisäksi olen ollut mukana monenlaisissa yksittäisissä projekteissa traineejaksoni aikana. Olen muun muassa toteuttanut vaikuttaja- ja kilpailijakartoituksia asiakkaillemme, päässyt seuraamaan mielenkiintoisten konseptien luomisprosessia alusta aina raportointivaiheeseen saakka sekä avustanut useammissa kuvauksissa.

3. Millaisena työyhteisönä koit Dagmarin? Miten osaamistasi ja kehittymistäsi tuettiin?

Olen kokenut Dagmarin työyhteisön todella vastaanottavaiseksi ja innostavaksi. Alusta alkaen minulle kerrottiin, että aina saa tulla kysymään ja jos jokin projekti kiinnostaa, niin mukaan pääsee oppimaan. Mielestäni tämä on ollut parhaita puolia koko traineejaksossani, sillä olen päässyt näkemään monipuolisesti mitä kaikkea Dagmarin kokoisessa talossa tapahtuu ja minkälaisia mahdollisuuksia alalla on. Mielestäni koko Dagmarin tasolla osaamisen kehittämisestä pidetään huolta aktiivisesti. Tämän puolen vuoden aikana olen osallistunut useisiin täällä järjestettyihin koulutustilaisuuksiin, joiden aiheet ovat vaihdelleet ruokatrendeistä chatbotteihin.

Nyt traineejakson loppupuolella on mahtavaa huomata, miten paljon on oppinut ja miten alussa monimutkaisiltakin tuntuneet asiat hoituvat jo rutiinilla. Omasta kehityksestä kertoo myös se, että esimerkiksi nyt kesälomien aikaan huomaan saavani suurempia kokonaisuuksia ja vastuullisia tehtäviä hoidettavakseni. Se on mielestäni paras osoitus siitä, että taitoihini luotetaan.

4. Paras oppi, jonka sait?

On vaikeaa valita yhtä erillistä oppia, joka olisi ollut mielestäni paras tai hyödyllisin, sillä mielestäni kokonaisuutena tämä traineejakso on ollut todella opettavainen. Yksi parhaista opeista on kuitenkin varmasti se, että olen työskennellyt erilaisten ja eri asemissa olevien ihmisten kanssa ja nähnyt monenlaisia työskentelytapoja. En voi kuin ihailla täällä tapaamieni ihmisten näkemyksellisyyttä ja kykyä tuottaa toinen toistaan nokkelampia ideoita.

5. Kenelle suosittelisit Dagmarin Content Management Trainee -paikkaa?

Suosittelisin Dagmarin Content Management Trainee -paikkaa sellaisille henkilöille, jotka haluavat päästä oppimaan lisää erityisesti sosiaalisen median markkinoinnista ja sisällöntuotannosta. Tässä työssä pääsee varmasti myös ideoimaan niin paljon kuin vain itse haluaa, joten luovuudesta ei ole ainakaan haittaa. Tärkeintä on mielestäni kuitenkin motivaatio oppia ja uteliaan innokas asenne!

6. Mitä viet mukanasi Dagmarilta?

Vien mukanani paljon uudenlaisia näkemyksiä ja käytännön oppeja markkinoinnista. Kaikesta oppimastani on varmasti paljon hyötyä tulevaisuudessa niin työelämässä kuin opintojeni loppusuorallakin. Kiitos paljon kaikille dagulaisille mahtavasta puolivuotisesta!

 

Kiitos Meeri upeasti hoidetusta harjoittelujaksostasi. Tsemppiä loppurutistukseen koko Dagmarilta ja onnea uusiin haasteisiin!