Dagmar

Dagmar kehittää asiakkailleen uutta tapaa omaksua ajankohtaisia markkinointiasioita

Haemme pilottiasiakkaita mukaan uuteen valmennuskokonaisuuteen, jossa autamme pysyttelemään ajan tasalla markkinoinnin ja mediakentän muutoksista. Valitsemme ja koostamme kuukausittain oleelliset, ajankohtaiset ja nousevat teemat verkkopohjaiseen työkaluun, jossa pääsee myös testaamaan osaamistaan. Valmennuksessa opastetaan osallistujat hyödyllisten sisältöjen pariin ja linkitetään yksittäisiä asioita ja ilmiöitä osaksi markkinoinnin kokonaiskuvaa.

Osallistujat oppivat ymmärtämään paremmin ajankohtaisia termejä (esim. ”viewability”) ja niiden merkitystä markkinoinnissa sekä eri kanavien ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Samoin kuin tuntemaan keskeisiä tunnuslukuja, muun muassa eri palvelujen käyttäjistä, ja suhteuttamaan suuruusluokkia. (esim. kuinka suuri osa suomalaisista käyttää Netflixiä).

Haluatko yrityksesi mukaan pilottiin? Ota yhteyttä: anna.salo@dagmar.fi


Kysy lisää myös muista valmennuspalveluistamme

Dagmar valmentaa markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia monin eri tavoin, erityisesti digitalisoitumisen ja markkinointiteknologian avaamissa uusissa mahdollisuuksissa. Valmennusten sisällöt räätälöidään kunkin tiimin tai yksilön oppimistavoitteiden mukaisesti ja ne sisältävät aina käytännönläheisiä harjoituksia, joissa opittua sovelletaan oman työn kautta. Koulutukseen voidaan ottaa mukaan verkossa itsenäisesti tehtävä soveltamistesti, jolla opittua pääsee testaamaan käytännössä.

Kysy lisää: anna.salo@dagmar.fi