Dagmar

 

Tuore Google Marketing Platform Sales Partner -sopimus vahvistaa koko Salomaan laajaa markkinointiteknologian osaamista. Dagmar on Suomen johtavia martech-asiantuntijataloja, joka konsultoi asiakkaita tarpeiden kartoituksesta järkevimmän järjestelmän valintaan ja tehokkaaseen käyttöön. Samaan yhtiöryhmään kuuluva Quru on Gooogle Analytics 360 -jälleenmyyjäpartneri, joka kouluttaa jatkuvasti uusia analytiikkaosaajia. Yhdessä Quru ja Dagmar pystyvät toimittamaan asiakkailleen koko Google Marketing Platformin työkalukattauksen mainontatyökaluista analytiikkaan.

– Markkinoijille Google-partneruus tuo helpotusta. Nyt koko Googlen teknologiapaketin voi hankkia saman, luotettavan asiantuntijan kautta avaimet käteen -periaatteella. Suomalaisille markkinoijille lokaali kumppani tuo sujuvuutta ja nopeutta palvelun tukeen, kertoo Antti Kallio, Dagmar Driven markkinointiteknologiajohtaja.

Markkinoinnin järjestelmien toimitus on luonteva laajennus Dagmar Driven kattavaan dataan ja teknologiaan liittyvään palvelutarjoamaan.

– Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa markkinoinnin nykyiset ja tulevaisuuden tarpeet sekä käytössä olevan teknologian, valitsemme parhaat järjestelmät ja autamme ottamaan niistä kaiken tehon irti, tiivistää Kallio.

Dagmarin kautta voi jatkossa hankkia seuraavat Google Marketing Platform -järjestelmät:

Google Marketing Platform – Advertising
Studio – Rich media – materiaalien rakentamiseen ja hallinnointiin.
Search Ads 360 – Hakumainonnan hallintaan ja optimointiin.
Display & Video 360 – Ohjelmalliseen ostamiseen sekä kohdennusdatan hallintaan ja hyödyntämiseen.
Campaign Manager – Mainonnanhallintaan ja datan keräämiseen.

 

 

Lisätietoja: Antti Kallio, Dagmar Drive, +358 40 529 8069, antti.kallio@dagmar.fi

 

Dagmar Drive on erikoistunut tiedolla johdettuun markkinointiin. Dagmar Drive vauhdittaa kasvua asiakasymmärryksen, datan ja teknologian voimin.