Hertta Päivärinta

 

TrendWalk-monimediaan kuuluu tyylisivusto trendwalk.fi, vahva sisältölähtöinen some ja nyt myös yhdeksänosainen minisarja YouTubessa. Konseptin tavoitteena on tuottaa relevanttia sisältöä Instrumentariumin asiakassegmentille, jota kiinnostavat trendit ja tyylit. Kohderyhmä tavoitetaan parhaiten pitkäjänteisellä sisältömarkkinoinnilla.

Trendwalk.fi:ssä julkaistaan brändätyn sisällön ohella journalistista sisältöä useita kertoja viikossa. Lokakuussa lanseeratussa tubesarjassa seurataan kolmen Suomen valovoimaisimman bloggaajaan matkaa maailman isoimmassa muotitapahtumassa eli Euroopan muotiviikoilla. Bloggaajien tehtävänä on spottailla kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat trendit. Tyylibloggaaja Kira Kosonen valloitti Lontoon, muotibloggaaja Uino ihastutti Milanossa ja lifestylebloggaaja MouMou hurmasi pariisittarena. Videot tuotti Dagmar Stories yhdessä tuotantoyhtiö Moskito Televisionin kanssa. Ainutlaatuisilta muotiviikkomatkoilta raportoitiin livenä Instrun somessa. Sisällöt ovat löydettävissä hashtagilla #instrutrendwalk.

Instrumentarium tekee juuri sitä, mitä brändien tulee juuri nyt tehdä: lisäarvollista, jatkuvaa ja relevanttia sisältöä tarkasti määritellylle yleisölle. Informaatio- ja ärsyketarjonnan paisuessa on entistä merkittävämpää luoda sisältöjä, jotka puhuttelevat kohderyhmää uskottavasti. Tässä on osaltaan jo onnistuttu, sillä sivusto on heti alusta alkaen ylittänyt kävijätavoitteensa ja saanut lyhyessä ajassa 16 000 uniikkia kuukausikäyttäjää. Facebookissa TrendWalkin kautta on tavoitettu puoli miljoonaa suomalaista.

TrendWalk Lontoon muotiviikoilla bloggaaja Kira Kososen kanssa: