Dagmar

–  Loimme hieman kurittoman tiimin, jossa luova ja journalistinen sisältöosaaminen kohtaa analyyttisen ajattelun. Tuotamme asiakkaillemme liiketoimintaa kasvattavia sisältöstrategioita ja -konsepteja, joilla he tavoittavat kohderyhmänsä oivaltavasti ja aidosti, kertoo sisältöliiketoimintayksikön vetäjä Teija Jokinen.

Tekijäjoukossa vaikuttavat muun muassa sisältöstrategi ja luova suunnittelija Viivi Lehtonen, verkkopalvelukehityksestä vastaava Eveliina Westwood sekä Nelonen Medialta Dagmariin siirtynyt sisältöstrategi Ilari Viippola. Journalistista ja luovaa osaamista vahvistamaan liittyy myös toimittaja Hertta Päivärinta. Tiimissä työskentelee sisältö- ja konseptisuunnittelijoita, luovia suunnittelijoita, tuotannon ammattilaisia, web developereita, sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin asiantuntijoita, community managereita, graafikko sekä digitaalisiin kanaviin erikoistuneita analyytikoita. Yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Dagmarin tutkimusyksikön kanssa.

–  Uudenlainen kuluttaja ja kiristyvä kilpailutilanne vaativat brändeiltä entistä laajempaa ajattelua markkinointiviestinnässä. Kaikkia kiinnostaa sisältömarkkinointi, mutta sen tuloksellisuuteen tarvitaan todella vankkaa asiakasymmärrystä. Dagmar Stories on vastaus tähän, toteaa yksikön liiketoiminnan kehityksestä, myynnistä ja startup-yhteistyöstä vastaava strategi Satu Mäki.

Dagmar Stories kehittyy myös tuotantokumppanien kanssa

Storiesin sisältösuunnittelun helmet toteutetaan uskottujen luottokumppanien kanssa, uusimpana videosisältöihin erikoistunut KLOK Creative Agency. KLOKin tuottaja Tiina Leinonen vahvistaa Stories-tiimiä marraskuusta lähtien.

Storiesin käsipuolessa kulkevat spottipuolella myös mm. SEK Point, Silent Paprika Films ja Uber Helsinki. Dagmarin luottovalokuvaajina ovat tulleet tutuiksi Juliana HarkkiKarin LindroosJunnu Lusa ja Antti Ahtiluoto. Visuaalisessa suunnittelussa Stories luottaa usein Double Happinessin AD-velhoihin.

–  Uskomme, että yhdessä onnistumme paremmin. Haluamme tehdä hyvät luottokumppanimme ja freelancerimme näkyviksi tuotannoissamme, kertoo kumppaniverkostosta vastaava Viivi Lehtonen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täältä!

Lisätietoja:
Teija Jokinen, Director, Dagmar Stories
teija.jokinen@dagmar.fi, 040 832 7727
Tuula Kallio, CEO, Dagmar
tuula.kallio@dagmar.fi, 040 530 1900