Tuukka Muhonen

Tuukka työskentelee tuotantojen parissa laajalla skaalalla Dagmar Storiesisssa. Tavoitteena aina tuottaa mielenkiintoisia ja toimivia sisältöjä. Inspiraatio kumpuaa muun muassa pelimaailmasta ja pelillistämisestä.

[dagmar_large_image bigimage=”6588″ /]

SLK:lle tuotettujen videoiden kohderyhmänä olivat peruskoulusta tai lukiosta valmistuvat nuoret ja työn ohella opiskelevat nuoret aikuiset. Elämänmakua ja aitoutta haettiin kuvaamalla SLK:n opiskelijoita ja jo työelämään startanneita nuoria. Opiskelijat kertoivat omia kokemuksiaan koulusta ja opiskelusta.

Haastattelimme hyvin erilaisia persoonia, kuten Annamaria, joka kiertää maailmaa ajamassa enduroa ja Lauria, joka on verkkosivujen tuottamisessa Suomen mestari.

Haastattelujen avulla pystyttiin myös kertomaan luontevasti eri koulutusohjelmista. Esimerkiksi datanomeille haluttiin viestiä, että opiskelijat saavat tehdä juuri sitä, mikä heitä eniten kiinnostaa; jos datanomiopiskelija on erikoistunut vaikkapa ohjelmointiin, hän saa toteuttaa itseään opettelemalla nettisivujen tekemistä.

Videoita hyödynnetään SLK:n mainonnassa, koulukiertueella, avoimien ovien päivässä ja sidosryhmien medioissa.

 

Videot tuotettiin yhteistyössä Über Creativen kanssa.

Kaipaatko apua videotuotantoihin? Haluatko kertoa kiinnostavalla tavalla yrityksestäsi, esitellä osaajia, demota tuotteita tai palveluja tai haastatella tyytyväisiä asiakkaita? Ota yhteyttä: tuukka.muhonen@dagmar.fi