13.10.2016 | Markkinointiviestintä

Motocrossia ja koodausta – Suomen Liikemiesten Kauppaopiston esittelyvideot

Tuotimme Suomen Liikemiesten Kauppaopiston markkinointia ja viestintää varten kaksi esittelyvideota. Tavoitteena oli herättää elämänmakuisella tavalla kiinnostusta oppilaitosta kohtaan, joten pyysimme nykyisiä ja entisiä opiskelijoita jakamaan videoilla omakohtaisia kokemuksiaan. Katso mitä Annamaria, Lauri ja kumppanit kertoivat.

SLK:lle tuotettujen videoiden kohderyhmänä olivat peruskoulusta tai lukiosta valmistuvat nuoret ja työn ohella opiskelevat nuoret aikuiset. Elämänmakua ja aitoutta haettiin kuvaamalla SLK:n opiskelijoita ja jo työelämään startanneita nuoria. Opiskelijat kertoivat omia kokemuksiaan koulusta ja opiskelusta.

Haastattelimme hyvin erilaisia persoonia, kuten Annamaria, joka kiertää maailmaa ajamassa enduroa ja Lauria, joka on verkkosivujen tuottamisessa Suomen mestari.

Haastattelujen avulla pystyttiin myös kertomaan luontevasti eri koulutusohjelmista. Esimerkiksi datanomeille haluttiin viestiä, että opiskelijat saavat tehdä juuri sitä, mikä heitä eniten kiinnostaa; jos datanomiopiskelija on erikoistunut vaikkapa ohjelmointiin, hän saa toteuttaa itseään opettelemalla nettisivujen tekemistä.

Videoita hyödynnetään SLK:n mainonnassa, koulukiertueella, avoimien ovien päivässä ja sidosryhmien medioissa.

 

Videot tuotettiin yhteistyössä Über Creativen kanssa.

Kaipaatko apua videotuotantoihin? Haluatko kertoa kiinnostavalla tavalla yrityksestäsi, esitellä osaajia, demota tuotteita tai palveluja tai haastatella tyytyväisiä asiakkaita? Ota yhteyttä: tuukka.muhonen@dagmar.fi

Tuukka Muhonen

Tuukka Muhonen

Tuukka työskentelee tuotantojen parissa laajalla skaalalla Dagmar Storiesisssa. Tavoitteena aina tuottaa mielenkiintoisia ja toimivia sisältöjä. Inspiraatio kumpuaa muun muassa pelimaailmasta ja pelillistämisestä.

Lisää aiheesta