Community Management -harjoittelija Dagmar Stories -yksikköön

Dagmar Stories on erikoistunut sisältömarkkinointiin. Suunnittelemme ja tuotamme elämyksellisiä ja inspiroivia sisältöjä ja autamme asiakkaitamme luomaan tavoitteellisen sisältöstrategian. Meitä storieslaisia on 20. Olemme osa Dagmaria, näkemyksellistä ja tuloksellista markkinointitoimistoa.

 

Haemme tiimiimme uteliasta, kekseliästä ja luotettavaa sisällöntuotannon lupausta Community Management –harjoittelijan tehtävään.

Tunnetko sosiaalisen median kanavat kuin omat taskusi ja ymmärrät kielen, jolla fiksut yritykset niissä kommunikoivat? Pysyvätkö projektit hanskassasi ja asiakaspalveluasenne on luontainen ominaisuutesi? Haluatko hypätä sisältöjen maailmaan ja oppia somemarkkinoinnin niksit? Hae meille!

Odotamme sinulta

Dagmarilaisena

Saat näkyvän ja mielenkiintoisen roolin markkinointikentän näköalapaikalla. Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaiden ja huippukollegojen kanssa. Dagmarissa saat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kasvattaa osaamistasi ja ammatillista näkemystäsi ja oppia uutta digitaalisen markkinoinnin vauhdilla muuttuvassa maailmassa.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Työsuhteen kesto on 6 kuukautta. Harjoittelujakson palkka on 800 €/kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.7.2018 mennessä osoitteeseen paula.wickstrom@dagmar.fi.

Kesäajasta johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan lisäkysymyksiin tai kuittaamaan hakemusta vastaanotetuksi kuin vasta 22.7.2018 jälkeen. Lisätietoja tehtävästä antaa 23.7.-31.7. Paula Wickström: paula.wickstrom@dagmar.fi, 040 704 7446.

 

* Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto

Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Joukkueessamme on yli 170markkinoinnin erikoisosaajaa. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Kasvatamme systemaattisesti ja jatkuvasti ihmistemme osaamista. Meillä voit kehittyä näkemyksellisenä ammattilaisena, kulkea tiedon aallonharjalla ja tehdä töitä upeiden asiakkaiden kanssa.