Content Strategist / Creative Strategist

Dagmar Stories on erikoistunut sisältömarkkinointiin. Suunnittelemme ja tuotamme elämyksellisiä sekä inspiroivia sisältöjä ja autamme asiakkaitamme luomaan tavoitteellisen sisältöstrategian eri kanaviin. Meitä storieslaisia on 20 ja olemme osa Dagmaria, näkemyksellistä ja tuloksellista markkinointitoimistoa.

Haemme Dagmar Stories -yksikköömme näkemyksellistä ja kokenutta strategia.

 

Haemme Dagmar Stories -yksikköömme näkemyksellistä ja kokenutta strategia.

Sinulla on keskeinen ja näkyvä rooli niin asiakkaidemme sisältöjen kehittämisessä ja luomisessa kuin koko tiimimme eteenpäin viemisessä: olet projektiesi pääarkkitehti ja asiakkaan, kollegoittesi ja Dagmarin tiimien luottosparraaja. Pystyt hyppäämään moninaisiin projekteihin ja tilanteisiin konkarin otteella, innostat omalla intohimollasi, vaadit ja toimitat vain parasta laatua. Kannat vastuuta kokonaisuuksista, hahmotat helposti monimutkaisiakin toimeksiantoja ja luova ongelmanratkaisu on sinulla verissä. Et tyydy käsienheilutteluun ja konsulttijargoniin, vaan ammennat näkemyksesi rautaisesta kokemuksestasi etkä pelkää laittaa käsiä saveen tarvittaessa.

Saat näköalapaikan markkinoinnin kehityksen kärkeen, vastuuta ja vapautta toteuttaa itseäsi, rinnallesi joukon todella lahjakkaita työkavereita, pöydällesi monimuotoisia projekteja kiinnostavilta asiakkailta ja tueksesi koko Dagmarin tietotaidon sekä työkalut. Takaamme, kokemuksestasi riippumatta, että opit meillä uutta.

Odotamme sinulta

”Vaatimuslistamme” kuulostaa pitkältä, mutta ennen kaikkea haemme mainiota tyyppiä mainioon tiimiimme. Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi, CV:si ja LinkedIn-linkkisi 4.8.2018 mennessä osoitteeseen teija.jokinen@dagmar.fi.

Lisätietoja ja kyselyt puhelimitse: 6.7. klo 9-10 tai 27.7. klo 9-10, Teija Jokinen 040 832 7727.

 

 

* Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto

Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien kattavaan osaamiseen  ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Joukkueessamme on yli 170 markkinoinnin erikoisosaajaa. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Kasvatamme systemaattisesti ja jatkuvasti ihmistemme osaamista. Meillä voit kehittyä näkemyksellisenä ammattilaisena, kulkea tiedon aallonharjalla ja tehdä töitä upeiden asiakkaiden kanssa.