11.06.2021

Creative/AD

Dagmar on muutosta tekevä markkinointitoimisto, jossa luomme kasvua niin suomalaisille kuin kansainvälisille markkinoija-asiakkaillemme. Monialainen ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista.

Etsimme nyt Dagmarin sisältöyksikköön Storiesiin Creativea/Art Directoria. Storiesissa intohimomme on suunnitella kiinnostavia ja relevantteja sisältöjä digitaalisessa maailmassa, tulevaisuuden keinoin. Sinun tehtäväsi on konseptoida asiakasbrändeillemme vertaansa vailla olevia luovia ratkaisuja ja näyttää suuntaa visuaaliselle työllemme.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten brändien markkinoinnin parissa, osana toisiaan tukevaa ammattilaisjoukkoa. Asiakkaidemme sisältökumppanina kehitämme, suunnittelemme ja tuotamme brändien sisältöjä monikanavaisesti: sosiaaliseen mediaan, omiin digitaalisiin kanaviin sekä mainonnan alustoille.

Toimit tiimin näkemyksellisenä luovana suunnannäyttäjänä ja varmistat, että luova ratkaisu on paitsi vaikuttava, myös brändin ja liiketoiminnan tavoitteita tukeva. Pystyt kiteyttämään suunnitelmat timanttisiksi presentaatioiksi ja loistat, kun pääset perustelemaan näkemyksesi asiakkaillemme. AD:na myös sparraat visuaalista suunnitteluamme ja pidät riman korkealla työmme jäljelle. Et vieroksu käsien laittamista saveen, meillä hommat hoidetaan porukalla ja kaveria autetaan.

Uskomme, että menestyt tehtävässä, mikäli olet innokas ja näkemyksellinen ammattilainen. Lähestyt markkinointia digilähtöisesti, ymmärrät erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia ja seuraat tiiviisti ammattialueesi trendejä. Arvostat dataa ja näet teknologiat kiinnostavina mahdollisuuksina osana työtäsi. Sinulla on kykyä tarttua toimeen ja saada aikaan.

Tukenasi työssäsi on Storiesin suunnittelijat, strategit, tuottajat ja projektipäälliköt sekä Dagmarin muut monialaiset kollegat. Dagmarin monipuolisuus ja suuruus avaavat sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi muuttuvasta markkinoinnista, osana alansa huippuja edustavaa ammattilaisjoukkoa.

Tehtävä edellyttää kokemusta ja sen tuomaa näkemystä. Toivommekin, että olet toiminut vastaavassa vastuullisessa roolissa toimiston tai median riveissä jo useamman vuoden. Työskentelytapasi on itsenäinen, toimeen tarttuva ja ripeä, et pelkää vastuuta. Olet utelias ja nöyrä oppimaan jatkuvasti uutta. Siedät kiireisiäkin työtilanteita, pystyt johtamaan aikaasi ja osaat pyytää apua kun sitä tarvitset.

Toivomme sinusta löytyvän

  • Luovaa ideointikykyä ja heittäytymiskykyä: keksit tuoreita lähestymistapoja ja innostut asioista, mitä et ole ennen tehnyt.
  • Asiakaslähtöistä otetta: sitoudut projekteihisi ja kanssasi on innostavaa työskennellä.
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä (Creative/AD).
  • Digitaalisesta markkinoinnin ajatusmaailmaa: suunnittelet luonnostasi digikanavat edellä.
  • Näkemyksellistä ja trendeissä kiinni olevaa otetta kohderyhmien puhutteluun: ymmärrät, mikä on yleisölle relevanttia ja vaikuttavaa juuri tässä ajassa.
  • Kykyä sukeltaa brändien ytimeen toimialasta riippumatta (B2C/B2B).
  • Esiintymisvarmuutta ja kykyä myydä ja perustella ehdotuksesi vakuuttavasti sekä verbaalisesti että visuaalisen presentaation keinoin.
  • Kiinnostusta tukea kollegoiden kehitystä ja sparrata muita onnistumaan.
  • Sujuvaa ammatillista englannin kielen taitoa.
  • Aitoa innostusta oppia uutta ja hyödyntää työssäsi uusia työkaluja.

Dagmarissa pääset osaksi monipuolista ja rentoa ammattilaisten työyhteisöä. Meille hakeutuu ihmisiä, jotka arvostavat vahvaa ja kannustavaa yhteishenkeä. Reiluutta ja hyvää mieltä. Sparraamme päivittäin toinen toisiamme ja jaamme tietoa ja taitoa koko yhteisön hyväksi. Haastamme tekemistä ja ajattelua hyvässä hengessä. Meillä voit vain onnistua tai oppia, parhaimmillaan molempia.

Kunnioitamme sitä, että hyvinvointi koostuu myös vapaa-ajasta. Teemme kaikkemme, jotta voit meillä hyvin ja koet olevasi meillä parhaimmillasi.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si/portfoliosi tällä hakemuslomakkeella viimeistään 23.6.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Business Officer Teija Jokinen, p. 040 832 7727 torstaina 17.6. klo 10–12.

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.