Digital Planner

Haemme osaavaa Digital Planneria digitaalisen median suunnittelun tehtäviin.

 

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto. Asiakkaamme saavat tuekseen kattavan valikoiman asiantuntijapalveluja yli 170 erikoisosaajamme voimin. Mittakaavamme on globaali. Kumppaninamme on maailman suurin mediatoimistoryhmittymä, Publicis Media.

Etsimme osaavaan joukkoomme digitaalisen median suunnittelun ammattilaista. Suunnittelet ja toteutat kampanjoita, joilla asiakkaan kohdeyleisöt tavoitetaan tehokkaasti digitaalisilla alustoilla ja mainonnalle asetetut tavoitteet saavutetaan. Digisuunnittelun ohella hallitset kampanjoiden ostamisen ja optimoinnin. Lisäksi Facebookin ja ohjelmallisen ostamisen alustat ovat sinulla hyvin hallussa. Olet tiimipeluri ja nautit tiiviistä työskentelystä asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta

Näistä saat plussaa

Dagmarilaisena

Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaiden ja huippukollegojen kanssa. Dagmarissa saat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kasvattaa osaamistasi ja ammatillista näkemystäsi ja oppia uutta digitaalisen markkinoinnin vauhdilla muuttuvassa maailmassa.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 23.11.2018 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Mantere puhelimitse 13.11., 15.11., 20.11. ja 22.11. klo 15-16, 050 572 5050 ja sähköpostitse  mikko.mantere@dagmar.fi

 

* Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Osaamistamme arvostetaan. Nousemme vuodesta toiseen alan mainetutkimuksien kärkeen. Meitä kiitetään tuloksellisuudesta, asiakkaidemme toimialojen ymmärtämisestä, digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta.

Joukkueessamme on yli 170 markkinoinnin erikoisosaajaa. Rakennamme heistä vahvan täsmätiimin kunkin asiakkaamme tarpeeseen. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.