17.12.2020

Hae Dagmarin trainee-ohjelmaan

Monipuolisia harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille


Dagmarissa on läpi vuoden harjoittelupaikkoja, joista voit kerätä laajasti arvostettua osaamista ja oikeaa käytännön kokemusta.

Seuraava trainee-ohjelma käynnistyy helmikuussa 2021.

Nyt haettavana on paikkoja viidessä eri yksikössämme: Digital, Search, Stories, Media ja Drive. Harjoittelujaksot käynnistyvät tehokkaalla perehdytyksellä, jonka jälkeen pääset syventymään todellisiin asiakastöihin.

Kaikki harjoittelupaikkamme ovat palkallisia, määräaikaisia (työaika 37,5 tuntia viikossa) ja kestävät vähintään kuusi kuukautta.

Dagmar on sinulle juuri oikea trainee-paikka, kun:

  • Pidät markkinointia kasvun moottorina ja haluat innokkaasti kehittyä digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi.
  • Olet sinut teknologioiden kanssa ja omaksut nopeasti uusia ohjelmia.
  • Olet proaktiivinen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vaadit työltäsi laadukasta lopputulosta.
  • Englannin ja suomen kielen taitosi on sujuva.
  • Hallitset sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja ymmärrät, mistä hyvä tiimihenki ja loistava asiakaspalvelu muodostuvat.

Meillä saat työskennellä Suomen tunnetuimpien brändien ja asiakkuuksien parissa. Iloisessa ja inspiroivassa työyhteisössä, yhdessä markkinoinnin huippuosaajien kanssa.

Pääset mukaan markkinoinnin käytännön korkeakouluun, jatkuvan oppimisen ympäristöön. Kollegojesi osaamiskirjo kattaa kaikki markkinoinnin osa-alueet, joten saat todella laajan kokonaiskuvan tämän päivän markkinoinnista ja markkinointiteknologioista.

Kaikki harjoittelupaikkamme ovat määräaikaisia ja kestävät vähintään kuusi kuukautta.

Valitse kiinnostavin vaihtoehto ja lähetä hakemuksesi 17.1.2021 mennessä.

Huom! Jos haet useampaan harjoittelupaikkaan, täytä jokainen lomake erikseen ja mainitse avoimessa kentässä, mitä muita paikkoja olet hakenut.

SEA-trainee

Toimit Search-yksikössä Digital Performance Plannereiden työparina. Tehtäviisi kuuluu mm. hakumainonnan suunnittelua sekä kampanjoiden optimointia ja raportointia. Tutustut myös orgaanisen näkyvyyden hakukoneoptimointiin ja verkkopalvelujen kehittämiseen. Sinua kouluttavat ja opastavat alan osaavimmat tekijät. Olet numerotarkka, analyyttinen ja utelias uudelle. Osaaminen hakumainonnalle relevanteista työkaluista (Googlen, Microsoftin ja/tai Yandexin mainonnanhallinnan työkalut), katsotaan eduksesi.

Täytä hakemuslomake

Digital Planner -trainee

Toimit Digital-yksikössä Digital Plannereiden työparina. Tehtäviisi kuuluu mm. kampanjasuunnittelussa avustaminen, näkyvyyden optimointi kohti tavoitteita sekä kampanjoiden seuranta ja raportointi. Työskentelet monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa eri alustoilla. Tutustut laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin. Opit paljon ja saat hyvän kokonaiskuvan Suomen mediakentästä. Olet tarkka, analyyttinen, idearikas ja innokas oppimaan uutta.

Täytä hakemuslomake

Digital Operations -trainee

Toimit Digital Operations -yksikössä teknisten suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden työparina. Tehtäviisi kuuluu mm. digitaalisten kampanja-aineistojen trafikointi, mainonnanhallinta-alustojen tekninen asiantuntijuus, sivustoseurannat sekä dynaamisten aineistojen toimivuuden suunnittelu ja muut datan hallintaan ja käyttöön liittyvät asiat. Tutustut laajasti digitaalisen mainonnan eri osa-alueisiin teknisestä näkökulmasta ja työskentelet monipuolisesti digitaalisten mainosratkaisujen ja järjestelmien parissa. Saat hyvän kokonaiskuvan mainonnanhallinnan teknologioista.

Täytä hakemuslomake

Drive-trainee

Toimit Drive-yksikössä konsulttiemme kanssa. Olemme markkinoinnin muutoksen, asiakasymmärryksen, edistyneen analytiikan, markkinointiteknologioiden ja verkkopalvelukehityksen syväasiantuntijoita. Tehtäviisi kuuluu mm. myynnin avustamista, työpajoihin osallistumista, materiaalien tuottamista, dokumentointia ja asiakaspalvelua. Pääset mukaan luomaan ketteriä toimintamalleja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Osaat toimia erilaisten sidosryhmien kanssa ja työskennellä itsenäisesti. Kommunikoit ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Täytä hakemuslomake

Client Executive -trainee

Toimit Media-yksikössä valituissa asiakkuustiimeissä. Tehtäviisi kuuluu suunnittelussa avustaminen, erilaisten tietojen haku ja niiden kiteyttäminen, mediatoimenpiteiden koordinointi ja seuranta sekä asiakaspalvelu. Opit, miten tuloksellista ja luovaa markkinointia tehdään asiakaslähtöisesti, jatkuvasti kehittyvin työtavoin ja välinein. Tunnet suurta kiinnostusta vuorovaikutukseen sekä asiakkaittemme että Dagmarin lukuisten erikoisosaajien kanssa ja haluat intohimoisesti löytää asiakkaillesi parhaan ratkaisun. Olet kokeilunhaluinen ja energisoidut uusista tilanteista. Vastuualueesi laajenee näkemyksellisyytesi kasvaessa.

Täytä hakemuslomake

Community Management -trainee

Toimit Stories-sisältöyksikössä Content Plannereiden työparina. Tehtäviisi kuuluu mm. sisältösuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä, mediaostamista, vaikuttajamarkkinoinnin koordinointia, sosiaalisen median kanavien moderointia sekä omia vastuualueita. Tutustut laajasti sisältösuunnittelun ja vaikuttajamarkkinoinnin eri osa-alueisiin. Työskentelet osana monipuolista sisältöammattilaisten joukkoa sparrailevassa ympäristössä. Olet numerotarkka ja idearikas. Omaat hyvän visuaalisen silmän ja innostut copyteksteistä. Kirjoitat sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi.

Täytä hakemuslomake

Producer-trainee

Toimit Stories-sisältöyksikössä tuottajien työparina. Tehtäviisi kuuluu mm. video- ja digituotantojen koordinointia, kuvausjärjestelyjä ja muita tuotantoprojektien avustavia tehtäviä. Tutustut laajasti erilaisiin tuotantoprosesseihin ja opit kattavasti digitaalisen sisällöntuotannon eri formaattien lainalaisuuksia. Työskentelet osana monipuolista sisältöammattilaisten joukkoa sparrailevassa ympäristössä. Olet jämpti, pidät langat käsissäsi, omaat hyvät ja selkeät kommunikaatiotaidot sekä hyvän visuaalisen silmän. Idearikkaus tai omat sisällöntuotantotaidot antavat hyvän pohjan ponnistaa.

Täytä hakemuslomake

Tervetuloa Dagmariin!