07.06.2021

Hakukonemainonnan ammattilainen / Digital Planner

Dagmar on toiminut jo vuodesta 1973. Tänä päivänä olemme Suomen suurin markkinointitoimisto. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin.

Etsimme hakukonemainonnan osaajaa Dagmar Digitalin Search -yksikköön. Työssäsi suunnittelet, rakennat ja kehität asiakkaiden hakukonemainonnan tilejä, olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin ja olet mukana kehittämässä Dagmarin hakukonemainonnan osaamisaluetta. Olet analyyttinen Google Ads -osaaja, olet työskennellyt muutaman vuoden hakumainonnan parissa ja osaat kommunikoida näkemystäsi asiakkaille ja muille dagulaisille.

Odotamme sinulta

  • vähintään kahden vuoden kokemusta hakukonemainonnan asiantuntijan tehtävistä
  • päivittäisessä työssäsi olet rakentanut, optimoinut, analysoinut ja raportoinut hakukonemainonnan kampanjoita digimarkkinoinnin eri työkaluja käyttäen (Google Ads, Search Ads 360, Google Analytics, Microsoft Ads, Google Datastudio, Google Ads Editor, Yandex Direct, Yandex Metrica) ja hallitset myös MS Excelin pyörittämisen
  • ymmärrystä digimarkkinoinnin ekosysteemistä ja ymmärrät miten muissa kanavissa tehdyt toimenpiteet vaikuttavat hakukonemainontaan ja mikä hakukonemainonnan rooli digimarkkinoinnissa on
  • kirjoitat ja puhut virheetöntä suomea ja englantia, ruotsin kielestä on myös etua
  • viestinnän, tietojenkäsittelyn, matematiikan tai kaupallisen opinnot lasketaan eduksi
  • että olet ennen kaikkea sosiaalinen tiimipelaaja, joka uskaltaa tuoda esiin omaa näkemystä asiakkaille ja jolla on halu kehittää Dagmarin hakukonemainontaa ja sen toimintatapoja.

Dagmarissa pääset työskentelemään Suomen tunnetuimpien brändien ja asiakkuuksien kanssa. Työympäristö on mukava ja inspiroiva. Dagulaiset ovat Suomen huippuosaajia markkinoinnin ja mainonnan alalla. Panostamme vahvasti ihmistemme osaamiseen ja hyvinvointiin.

Meitä ohjaavat Dagmarin vahvat arvot, jotka näkyvät arjessamme:

  • Rohkeus on uskallusta uudistua ja ottaa käyttöön ketteriä toimintatapoja.
  • Innostus on uteliaisuutta, heittäytymistä, uusien mahdollisuuksien näkemistä ja testaamisen kulttuuria.
  • Näkemyksellisyys on tulevaisuuden asiantuntijuuden rakentamista yhdessä.
  • Vastuullisuus on sitä, että jokainen Dagmarlainen kantaa vastuuta niin omasta työstään ja osaamisestaan kuin työkaverin hyvinvoinnista ja asiakkaan edusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emil Siniketo, Head of SEA, 040 532 3595 perjantaina 11.6. klo 9-10 ja 14-16.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi tällä hakemuslomakkeella viimeistään 24.06.2021.

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.