Harjoittelupaikat Digital- ja Search-yksiköissä

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden.

 

Dagmar Digital- ja Dagmar Search -yksiköissä on tarjolla harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden. Harjoittelujaksot käynnistyvät tehokkaalla 1–2 kuukauden mittaisella perehdytyksellä (display, Facebook, Google, ohjelmallinen ostaminen jne.), minkä jälkeen traineet pääsevät perehtymään asiakascaseihin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät aina vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelujakson palkka on 800 €/kk ja työaika 37,5 tuntia viikossa.

Digital-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisen mediasuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä. Pääset tutustumaan laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Jakson aikana saat hyvän kokonaiskuvan suomalaisesta mediakentästä.

Search-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Perfomance Plannereiden työparina muun muassa suunnitellen, optimoiden ja raportoiden hakukonemainontakampanjoita. Avustat myös hakukoneoptimointiin ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvissä projekteissa. Jakson aikana pääset tutustumaan hakukonemarkkinoinnin kiehtovaan maailmaan.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme! Kevään 2018 haku on parhaillaan käynnissä.

Nuorekkaan työilmapiirin ja mukavien kollegojen lisäksi saat ainutlaatuisen ja arvostetun näköalapaikan koko markkinointiviestinnän laajalle kentälle.

Hakemukset ja lisätietoa:
Dagmar Digital: maarit.tommola@dagmar.fi
Dagmar Search: pii.paappanen@dagmar.fi

Muut kuin harjoittelupaikatrekry@dagmar.fi

 

* Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Osaamistamme arvostetaan. Nousemme vuodesta toiseen alan mainetutkimuksien kärkeen. Meitä kiitetään tuloksellisuudesta, asiakkaidemme toimialojen ymmärtämisestä, digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta.

Joukkueessamme on yli 160 markkinoinnin erikoisosaajaa. Rakennamme heistä vahvan täsmätiimin kunkin asiakkaamme tarpeeseen. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.