Harjoittelupaikat Digital-, Search- ja Stories-yksiköissä

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden.

 

 

Dagmar Digital- , Dagmar Search- ja Dagmar Stories -yksiköissä on tarjolla harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden. Harjoittelujaksot käynnistyvät tehokkaalla 1–2 kuukauden mittaisella perehdytyksellä (yksiköstä riippuen display, Facebook, Google, ohjelmallinen ostaminen jne.), minkä jälkeen traineet pääsevät perehtymään asiakascaseihin.

Harjoittelut ovat määräaikaisia ja kestävät aina vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelujakson palkka on 1000 €/kk ja työaika 37,5 tuntia viikossa.

Digital-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisen mediasuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä. Pääset tutustumaan laajasti digitaalisen mediasuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa. Jakson aikana saat hyvän kokonaiskuvan suomalaisesta mediakentästä.

Search-yksikössä toimit harjoittelijana Digital Perfomance Plannereiden työparina muun muassa suunnitellen, optimoiden ja raportoiden hakukonemainontakampanjoita. Avustat myös hakukoneoptimointiin ja verkkopalveluiden kehitykseen liittyvissä projekteissa. Jakson aikana pääset tutustumaan hakukonemarkkinoinnin kiehtovaan maailmaan.

Stories-yksikössä toimit harjoittelijana sisältöyksikkömme Content Plannereiden työparina. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa sisältösuunnittelun ja toteutuksen avustavia tehtäviä, mediaostamista sekä omia vastuualueita. Pääset tutustumaan laajasti sisältösuunnittelun eri osa-alueisiin ja työskentelemään monipuolisesti digitaalisten media- ja mainosratkaisujen parissa erittäin sparrailevassa ympäristössä. Olet numerotarkka, kirjoitat sujuvasti suomen- ja englannin kielellä, omaat hyvän visuaalisen silmän, innostut copyteksteistä ja olet idearikas.

Nuorekkaan työilmapiirin ja mukavien kollegojen lisäksi saat ainutlaatuisen ja arvostetun näköalapaikan koko markkinointiviestinnän laajalle kentälle.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Muut kuin harjoittelupaikat >>

 

* Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto

Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien kattavaan osaamiseen ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Joukkueessamme on yli 180 markkinoinnin erikoisosaajaa. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Kasvatamme systemaattisesti ja jatkuvasti ihmistemme osaamista. Meillä voit kehittyä näkemyksellisenä ammattilaisena, kulkea tiedon aallonharjalla ja tehdä töitä upeiden asiakkaiden kanssa.