HR Manager

Etsimme osaavaa HR Manageria Dagmariin.

 

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto. Asiakkaamme saavat tuekseen kattavan valikoiman asiantuntijapalveluja yli 170 erikoisosaajamme voimin. Mittakaavamme on globaali. Kumppaninamme on maailman suurin mediatoimistoryhmittymä, Publicis Media. Dagmar on vetovoimainen työympäristö, jossa ihmiset kukoistavat, ja jossa kasvu rakentuu.

HR Managerina sparraat esimiehiä erilaisissa HR-hankkeissa ja päivittäisissä asioissa. Tavoitteenamme on tarjota huippuluokan työntekijäkokemus, jonka rakentamisessa olet keskeisessä roolissa. Pääset työskentelemään muun muassa rekrytointien, henkilöstötietojen, työsuhdeasioiden, työhyvinvoinnin ja osaamisohjelmien koordinoinnin parissa. Toimit läheisessä yhteistyössä johdon, avainhenkilöiden ja koko organisaation kanssa auttaen heitä onnistumaan työssään entistä paremmin.

Edellytämme Sinulla olevan aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, soveltuva koulutustausta ja monipuolista osaamista HR:n eri osa-alueista. Toivomme sinulta erityisesti rekrytointi- ja työnantajamielikuvaosaamista, idearikkautta, kehittävää otetta ja innostusta työyhteisön kyvykkyyksien kehittämiseen. Tehtävä on uusi ja edellyttää sinulta liiketoimintalähtöisyyttä ja kiinnostusta niin laajempaan kehittämiseen kuin operatiiviseen tekemiseen. Sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiudet.

Odotamme sinulta

Dagmarilaisena

Saat näkyvän ja mielenkiintoisen roolin markkinointikentän näköalapaikalla. Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaiden ja huippukollegojen kanssa. Dagmarissa saat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kasvattaa osaamistasi ja ammatillista näkemystäsi ja oppia uutta digitaalisen markkinoinnin vauhdilla muuttuvassa maailmassa.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden päästä kehittämään HR-toimintoa nopeasti muuttavalla toimialalla ja kehittyä itse HR-ammattilaisena. Tehtävässä työskentelet yhteistyössä Dagmarin henkilöstöjohtajan ja tukipalvelutiimin kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään torstaina 25.10.2018 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Director Mari Svahn ti 16.10. klo 15-16 ja to 18.10. klo 15-16 puh. 050 590 1914.

 

* Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto

Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Joukkueessamme on yli 170 markkinoinnin erikoisosaajaa. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa. Kasvatamme systemaattisesti ja jatkuvasti ihmistemme osaamista. Meillä voit kehittyä näkemyksellisenä ammattilaisena, kulkea tiedon aallonharjalla ja tehdä töitä upeiden asiakkaiden kanssa.