28.09.2021

Martech Strategist

Dagmar on muutosta tekevä markkinointitoimisto, jossa luomme kasvua niin suomalaisille kuin kansainvälisille markkinoija-asiakkaillemme. Monialainen ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista.

Etsimme nyt sinua Martech Strategist. Olet näkemyksellinen markkinointiteknologian osaaja, jolla on nyt tilaisuus hypätä keskeiseen rooliin rakentamaan kasvua tiimissä, josta löytyy sekä Kummeli-huumoria, että timanttista osaamista.

Martech-konsulttina tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri alueiden asiantuntijoidemme kanssa. Asiakaskuntamme koostuu monien eri vertikaalien edustajista ja alan terävimmistä osaajista, joiden tahtotilana on ottaa kaikki irti teknologian suomista mahdollisuuksista.

Tehtävässä menestyminen vaatii useamman vuoden kokemuksen markkinointiteknologioiden parista. Osaamista ja kannuksia olet hankkinut esimerkiksi markkinoijan, toimiston tai median riveissä tai vaikkapa omassa yrityksessä. Nimikkeesi ja roolisi tarkentuvat taustasi, kokemuksesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Työssäsi toimit asiakasvastuullisena markkinointiteknologian konsulttina. Johdat ja koordinoit tehokkaasti sekä jatkuvaa päivittäistä toimintaa että laaja-alaisia projekteja, ja varmistat asiakastyön jatkuvan kehittämisen omien asiakkuuksiesi osalta. Tehtävässä vaaditaan kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, tarttua toimeen ja saada aikaan, et siis pelkää laittaa käsiäsi saveen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Viet tekemistä rohkeasti kohti uutta ja kehität asioita systemaattisesti. Olet innostava yhteistyökumppani ja tiimin sparraaja. Osaat johtaa muutosta.

Toivomme sinusta löytyvän:

 • Laajaa markkinointiin liittyvien teknologioiden ymmärrystä.
 • Vahvaa liiketoimintaymmärrystä ja tuloshakuisuutta.
 • Analyyttisyyttä ja kykyä sisäistää sekä hyödyntää tietoa laaja-alaisesti.
 • Aktiivista otetta uusien ideoiden etsimiseen, testaamiseen ja skaalaamiseen.
 • Kykyä hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia, priorisoida toimenpiteitä ja johtaa omaa työtäsi.
 • Vastuunottoa ja kykyä saada asioita aikaan: seisot sanojesi takana, teet mitä lupaat ja viet asiat loppuun.
 • Sujuvaa ammattitason suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoa suomeksi ja englanniksi.

Meiltä saat näkyvän ja mielenkiintoisen roolin markkinointikentän näköalapaikalla. Vakaan työnantajan ja hyvät edut, sekä pääset tekemään töitä Suomen hienoimpien brändien kanssa. Tulet osaksi monipuolista ja rentoa huippuammattilaisten työyhteisöä.

Muutamia nostoja tyypillisistä projekteista, joita teemme asiakkaidemme kanssa:

 • Markkinoinnin teknologiavisio
 • Datastrategia
 • Erilaiset auditoinnit ja strategiset kehitysroadmapit
 • Työkaluvalinnat ja käyttöönotot
 • Automatisointi ja algoritmiset ratkaisut
 • Ja monia muita…

Meille hakeutuu ihmisiä, jotka arvostavat vahvaa ja kannustavaa yhteishenkeä. Reiluutta ja hyvää mieltä. Sparraamme päivittäin toinen toisiamme ja jaamme tietoa ja taitoa koko yhteisön hyväksi. Haastamme tekemistä ja ajattelua hyvässä hengessä. Meillä voit vain onnistua tai oppia, parhaimmillaan molempia.

Kunnioitamme sitä, että hyvinvointi koostuu myös vapaa-ajasta. Teemme kaikkemme, jotta voit meillä hyvin ja koet olevasi meillä parhaimmillasi.

Olisi mahtava saada sinut mukaan tiimiimme – olethan yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Dagmar Driven liiketoimintajohtaja Antti Kallio, puh. 040 529 8069 4.10. klo 13-15 ja 11.10. klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tällä hakemuslomakkeella viimeistään 25.10.2021.

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.