22.04.2021

SEO Specialist

Tervetuloa hakukoneoptimoinnin ammattilaistemme verkkopalvelukehitystiimiin. Tule mukaan tiedolla johtamisen Dagmar Drive -yksikköömme luomaan asiakkaillemme kasvua ja kehitystä analytiikan, tutkimuksen ja teknologian voimin.

Toimit SEO-spesialistina monipuolisissa asiakasprojekteissa, joissa kehittämme ja rakennamme sivustojen verkkonäkyvyyttä laaja-alaisesti. Tuotat esimerkiksi hakusanatutkimuksia ja autat kehittämään sisältöjen löydettävyyttä on-page-optimoinnin toimenpiteillä. Auditoit sivustojen teknistä toimintakykyä ja kehität indeksoitavuutta ja latausaikoja. Tai sparraat parantamaan eri toimipisteiden lokaalia näkyvyyttä. Sisäiset kehityskohteet ja oman osaamisemme jatkuva kehittäminen ovat myös iso osa työtämme – toivottavasti sinulla on jaettavia ideoita, haluamme ehdottomasti kuulla niistä lisää!

Emme vaadi, että olet valmis guru ja tiedät kaiken mahdollisen hakukoneoptimoinnista, vaan että sinulla on vahva ymmärrys omasta osaamisalastasi ja visio siitä, miten kehität asiakkaidemme menestystä verkossa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Dagmarin huippuosaajien kanssa, SEA-ammattilaisista sisällöntuottajiin ja data scientisteistä asiakasymmärryksen asiantuntijoihin.

Sinulla on

 • kokemusta verkkosisältöjen tai sivuston teknisen toimintakyvyn optimoinnista ainakin 2–3 vuoden ajalta
 • kykyä kehittää suurtenkin asiakkaiden verkkolöydettävyyttä yhdessä asiakkaan ja usein myös kolmannen osapuolen, kuten sivuston ylläpitäjän kanssa
 • kokemusta työkalujen, kuten Screaming Frog, Searchmetrics, Ahrefs, SEMrush, Deepcrawl, Oncrawl, Majestic, Rank Tracker, Accuranker ja Similarweb käytöstä. Tuttuja ovat myös Search Console ja Google Analytics ja ehkä myös muut analytiikkapalvelut. Hallitset myös Tag Managerin, Data Studion ja eri julkaisujärjestelmiä.
 • ehkä omia kotisivu- tai verkkokauppaprojekteja tai kokemusta vaikkapa affiliate-maailmasta
 • erinomainen suullinen ja kirjallinen viestinnän taito niin suomeksi kuin englanniksi
 • positiivinen ja energinen tapa tehdä tiimityötä
 • halua ja kykyä oppia jatkuvasti uutta ja kehittää toimintatapoja.

Mikäli olet sisältöpuolen osaaja, pystyt tarvittaessa tuottamaan laadukasta sisältöä verkkosivuille ja sparraamaan sisällöntuottajien kanssa, miten tuotetaan sekä hakukoneita että asiakkaita kiinnostavaa sisältöä verkkoon. Jos taas olet vahvemmin tekninen spesialisti, osaat vahvistaa teknisillä perustoimenpiteillä sivuston performointia ja ymmärrät esimerkiksi strukturoidun datan käyttöä.

Dagmarilaisena

Työskentelet tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten brändien ja asiakkuuksien kanssa. Kannustavassa, hauskassa ja inspiroivassa työyhteisössä markkinoinnin huippuammattilaisten kollegana.

Panostamme vahvasti ihmistemme osaamiseen ja hyvinvointiin. Meitä ohjaavat Dagmarin vahvat arvot, jotka näkyvät arjessamme:

 • Rohkeus on uskallusta uudistua ja ottaa käyttöön uusia toimintatapoja. Haastaa ja tulla haastetuksi.
 • Innostus on uteliaisuutta ja heittäytymistä, uusien mahdollisuuksien näkemistä ja testaamisen kulttuuria.
 • Näkemyksellisyys on tulevaisuuden asiantuntijuuden rakentamista yhdessä.
 • Vastuullisuus on sitä, että jokainen dagmarilainen kantaa vastuuta niin omasta työstään ja osaamisestaan kuin työkaverin hyvinvoinnista ja asiakkaan edusta.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tällä hakemuslomakkeella viimeistään 4.5.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of SEO Henri Kangassalo, 040 668 3144, 27.4. klo 13–15 ja 29.4.15-17.

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.