Social Media Specialist

Haemme osaavaa Social Media Specialistia sosiaalisen median kampanjasuunnittelijaksi.

 

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto. Asiakkaamme saavat tuekseen kattavan valikoiman asiantuntijapalveluja yli 170 erikoisosaajamme voimin. Mittakaavamme on globaali. Kumppaninamme on maailman suurin mediatoimistoryhmittymä, Publicis Media.

Etsimme joukkoomme osaavaa ja kehittymishaluista sosiaalisen median kampanjasuunnittelijaa. Työssäsi vastaat asiakkaidemme maksettujen some-kampanjoiden suunnittelusta, ostamisesta ja mainosratkaisujen kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimiin kuuluvien digisuunnittelijoiden kanssa saavuttaaksesi mainonnalle asetetut tavoitteet. Sosiaalisten medioiden (mm. Facebook, Twitter, LinkedIn) self-service alustat ovat sinulle tuttuja ja kehität proaktiivisesti asiakkaidesi some-mainonnan ratkaisuja.

Odotamme sinulta

Näistä saat plussaa

Dagmarilaisena

Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaiden ja huippukollegojen kanssa. Dagmarissa saat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kasvattaa osaamistasi ja ammatillista näkemystäsi ja oppia uutta digitaalisen markkinoinnin vauhdilla muuttuvassa maailmassa.

Tunnistitko itsesi ja olet valmis haasteisiin inspiroivassa työyhteisössä? Liity joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si viimeistään 23.11.2018 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Mantere puhelimitse 13.11., 15.11., 20.11. ja 22.11. klo 15-16, 050 572 5050 ja sähköpostitse  mikko.mantere@dagmar.fi

 

* Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Osaamistamme arvostetaan. Nousemme vuodesta toiseen alan mainetutkimuksien kärkeen. Meitä kiitetään tuloksellisuudesta, asiakkaidemme toimialojen ymmärtämisestä, digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta.

Joukkueessamme on yli 170 markkinoinnin erikoisosaajaa. Rakennamme heistä vahvan täsmätiimin kunkin asiakkaamme tarpeeseen. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.