Software Engineer

Dagmar Driven data-analytiikkatiimi jatkaa kasvuaan. Nyt haemme joukkoomme softapuolen osaajaa markkinoinnin data-analytiikan ideoiden tuotteistukseen. Tule innovoimaan ja toteuttamaan kanssamme eturivin markkinoijille uusia mahdollisuuksia.

 

Luvassa on huikea työilmapiiri, sopivassa suhteessa haasteita ja vastuuta sekä monia tapoja vaikuttaa omaan työhön. Voit aloittaa työt aikataulujesi mukaan, vaikka hyvinkin nopeasti. Haemme kokoaikaista tekijää, mutta myös osa-aikaisuus onnistuu, esimerkiksi opiskelun ohella.

Työtehtävä:

Olet vastuuntuntoinen, full-stack-henkinen koodari, joka on kiinnostunut prototyyppien ja tuotteiden kehitystyöstä innostavassa tiimissä. Python (ja Django) ovat sinulle tuttuja, mutta et tarvitse vuosikausien työkokemusta, tehtävät ja vastuualueet voidaan sovittaa osaamistasosi mukaan. Jos haluat erikoistua tietyn softan osa-alueen (front- tai back-end, mobiili tms.) velhoksi, kerro se hakemuksessasi.

Esimerkkejä tehtävistä:

Näistä saat plussaa:

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:n ja mahdollisten projektinäytteiden kera 6.5.2018 mennessä osoitteeseen mikko.koski@dagmar.fi.

Lisätietoja:

Teemu Huovinen, Software Engineer – teemu.huovinen@dagmar.fi, 040 704 8782
Mikko Koski, Director of Advanced Analytics – mikko.koski@dagmar.fi, 040 672 2500

 

*Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto

Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Osaamistamme arvostetaan. Nousemme vuodesta toiseen alan mainetutkimuksien kärkeen. Meitä kiitetään tuloksellisuudesta, asiakkaidemme toimialojen ymmärtämisestä, digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta.