16.09.2021

Web-analyytikko

Dagmar on muutosta tekevä markkinointitoimisto, jossa luomme kasvua niin suomalaisille kuin kansainvälisille markkinoija-asiakkaillemme. Monialainen ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista.

Etsimme nyt monipuolista web-analytiikan osaajaa. Osaat analysoida verkkodataa useista eri lähteistä, pystyt suunnittelemaan tehokkaat keinot tiedon keräämiselle ja osaat myös implementoida analytiikan ratkaisuja erilaisille julkaisualustoille.

Työskentelet tiimeissä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja kumppaneidemme kanssa, ja kykenet saavuttamaan asetetut tavoitteet. Digitaalisen markkinoinnin analysoinnissa olet rohkea edelläkävijä, yhtä aikaa kokeilunhaluinen ja analyyttinen tulevaisuuden kasvun tekijä.

Toivomme sinulta löytyvän

  • Näyttöjä web-analytiikan laaja-alaisesta hyödyntämisestä.
  • Keskeisten analytiikkajärjestelmien osaamista; GA, GTM, DataStudio ja vähintään perusteet mainonnanhallintajärjestelmistä.
  • Ymmärrystä JavaScript, CSS ja HTML kielistä.
  • Vahvaa analyyttisyyttä, tarkkuutta ja tuloshakuisuutta.
  • Aktiivista otetta uusien ideoiden etsimiseen, testaamiseen ja skaalaamiseen.
  • Kykyä hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia, priorisoida toimenpiteitä ja johtaa omaa työtäsi.
  • Sujuvaa ammattitason suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoa suomeksi ja englanniksi.

Näistä saat plussaa

  • Adobe Analytics osaaminen.
  • Osaat käyttää joitakin edistyneempiä visualisoitintyökaluja, kuten esim. PowerBI, Qlikview, Tableau.
  • Projektinhallintatyökalut mm. Teams, Trello, Basecamp, Asana ovat sinulle tuttuja.

Dagmarissa pääset osaksi monipuolista ja rentoa ammattilaisten työyhteisöä. Meille hakeutuu ihmisiä, jotka arvostavat vahvaa ja kannustavaa yhteishenkeä. Reiluutta ja hyvää mieltä. Sparraamme päivittäin toinen toisiamme ja jaamme tietoa ja taitoa koko yhteisön hyväksi. Haastamme tekemistä ja ajattelua hyvässä hengessä. Meillä voit vain onnistua tai oppia, parhaimmillaan molempia.

Kunnioitamme sitä, että hyvinvointi koostuu myös vapaa-ajasta. Teemme kaikkemme, jotta voit meillä hyvin ja koet olevasi meillä parhaimmillasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Antti Kallio, 040 529 8069 23.9. klo 10-11 ja 27.9. klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tällä hakemuslomakkeella viimeistään 6.10.2021.

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.