Web-analyytikko

Haemme tiedolla johdetun markkinoinnin Dagmar Drive -yksikköömme osaavaa web-analyytikkoa.

 

Sinulla on tärkeä rooli asiakkaidemme verkkopalveluiden kehittämisessä ja digitaalisen markkinoinnin tehokkuuden mittaamisessa, analysoinnissa sekä kehittämisessä. Olet luonteeltasi analyyttinen ja taustasi on mielellään tekninen.

Odotamme sinulta

Lisäksi eduksesi ovat

Tarjoamme näkyvän ja mielenkiintoisen roolin, hyvät edut, mahdollisuuden vaikuttaa, upeat asiakkaat, huipputyypit työkavereiksi ja ajassa elävän työympäristön. Dagmar tarjoaa myös markkinan parhaan paikan kasvattaa näkemystäsi ja oppia uutta digitaalisen markkinoinnin alati muuttuvassa maailmassa.

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen: sami.aittovaara@dagmar.fi

Katso myös muut avoimet paikkamme: www.dagmar.fi/rekry

 

* Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Osaamistamme arvostetaan. Nousemme vuodesta toiseen alan mainetutkimuksien kärkeen. Meitä kiitetään tuloksellisuudesta, asiakkaidemme toimialojen ymmärtämisestä, digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta.

Joukkueessamme on yli 170 markkinoinnin erikoisosaajaa. Rakennamme heistä vahvan täsmätiimin kunkin asiakkaamme tarpeeseen. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.