Koulutukset

Tekoälyvalmennuksemme markkinoijille ja liikkeenjohdolle

Mitä meidän pitäisi tekoälystä tietää?

Generatiivisen tekoälyn kehitysvauhti on huikean nopeaa ja se vaikuttaa työn tekemisen tapoihin merkittävästi kaikissa organisaation rooleissa. Ymmärrys huomisen haasteista ja mahdollisuuksista auttaa tekemään parempia valintoja tänään, tehostamaan arjen työtehtäviä ja varmistamaan, että osaaminen on riittävällä tasolla. ​

Mitä tekoäly oikeastaan on ja miten se voisi käytännössä auttaa minua työssäni markkinoijana, datan ja analytiikan-, sisällöntuotannon- tai koodauksen asiantuntijana tai liiketoiminnan johtajana?

Kuvat tuotettu Midjourney-tekoälyohjelmalla.

Dagmarin tekoälykoulutusten sisältö

Markkinoinnin ammattilainen, tutustu generatiivisen tekoälyn historiaan ja käyttömahdollisuuksiin omassa arjessasi!

Dagmarin generatiiviset AI –valmennukset käyvät kattavasti läpi tekoälyn historiaa, tätä päivää ja tulevaisuutta erityisesti markkinoinnin eri työtehtävien kontekstissa. Valmennukset tarjoavat tiimillesi käytännön työkaluja ja tietoa, joiden avulla voit tehostaa jokapäiväistä työskentelyäsi.​​ Koulutusten yhteydessä keskustelua käydään omalla tiimillä ja opitaan tekoälystä yhdessä oman porukan kesken.

Koulutuksemme ovat tarkoitettu viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, joilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä.

Koulutustemme kokonaiskestot ovat 1,5-2 tuntia. ​

Koulutuksemme eivät sisällä asiakas- tai toimialakohtaista auditointia tai erikoishuomiointia, ellei siitä erikseen sovita.

”Kiitos vielä inspiroivasta setistä! Tuli paljon hyvää palautetta tiimiltä. Herätteli paljon ajatuksia meidän päässä.” -Dagmarin tekoälykoulutukseen osallistunut

Mitä saatte Dagmarin tekoälykoulutuksista

Käsiinne annetaan työkaluja ja tietoa, joiden avulla voitte tehostaa jokapäiväistä työskentelyä AI:n avulla.

Koulutuksissa käymme läpi esimerkiksi näitä aiheita:

Ota yhteyttä tekoäly-asiantuntijoihimme suoraan tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin päivitetään teidät ajan tasalle tekoälyn hyödyntämisessä markkinoinnissa!

miikka rahikainen.

Miikka Rahikainen

Head of Martech miikka.rahikainen@dagmar.fi

Tuukka Muhonen

Head of Content Automation tuukka.muhonen@dagmar.fi

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.