Dagmar Stories:
sisältömarkkinointi

Dagmar Storiesista saat tiimiisi digiajan tarinankertojia, sosiaalisen median sisältöspesialisteja, kokeneita tuottajia, vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia sekä näkemyksellisiä sisältöstrategeja.

Dagmar Stories auttaa asiakkaita toimimaan inspiroivina julkaisijoina. Tuotamme elämyksellisiä sisältöjä, jotka vetoavat tunteisiin ja ohjaavat toimintaan. Tunnemme yleisöt ja tiedämme missä ja miten he toimivat. Siksi tuottamamme sisällöt ovat sekä kanavaoptimoituja että oikeille yleisöille suunniteltuja.

Dagmar Storiesista saat tiimiisi digiajan tarinankertojia, sosiaalisen median sisältöspesialisteja, kokeneita tuottajia, vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia sekä näkemyksellisiä sisältöstrategeja. Toimimme monipuolisena tuotantodeskinäsi, konseptoimme brändille istuvia vaikuttajayhteistyön, laitamme somekanaviisi eloa ja suunnittelemme kanssasi asiakkaasi polkua tukevan sisältöstrategian. Yhdessä Dagmar Driven kanssa suunnittelemme myös oikeat tavat mitata ja parantaa sisältömarkkinoinnin tehoa.

 

 

Dagmar Stories -caset