Toimitusehdot

Voimassa 1.4.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Oy Dagmar Ab, y-tunnus 0107346-3, osoite: Lönnrotinkatu 25, 00180 Helsinki, puh. 09-693011 / dagmar@dagmar.fi (jäljempänä ”Dagmar” tai ”me”).

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Dagmarin ja yritysasiakkaan (”Asiakas”) välillä Asiakkaan ostaessa tuotteita Dagmarin verkkokaupasta.  Verkkokaupan käyttö ja tuotteiden tilaaminen Verkkokaupasta edellyttää näiden Ehtojen hyväksymistä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.dagmar.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, tiedot tilaukset toimittamisesta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostotapahtuman yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteen käyttäminen edellyttää internet-yhteyden, Chrome- tai Firefox-selaimen, tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Asiakas vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Dagmar ei ole vastuussa tuotteen ja Asiakkaan käytössä olevan laitteiston yhteensopimattomuudesta.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankit ja maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitustapa ja toimitusaika

Ohjeet tilattujen tuotteiden lataamiseen toimitetaan sähköisesti enintään 1 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Virhetilanteissa uusi korvaava tuote voidaan toimittaa pyydettäessä.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilauksen jälkeen Asiakkaan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Tilauksen yhteydessä Asiakas hyväksyy ilmoitetun aikataulun, minkä kuluessa tilatut tuotteet toimitetaan Asiakkaan käyttöön. Asiakkaalla on oikeus perua kauppa ennen tilattujen tuotteiden toimittamista Asiakkaalle. Kun tilatut tuotteet on toimitettu Asiakkaalle, ei tilausta voi enää perua.

Ongelmatilanteet

Mikäli tilauksessa tai toimituksessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen dagmar@dagmar.fi.

Immateriaalioikeudet

Verkkokauppa ja kaikki verkkokauppaan sisältyvä materiaali (mukaan lukien verkkokaupassa tarjottavat tuotteet) sekä Dagmarin tavaramerkit pysyvät yksinomaan Dagmarin tai sen toimittajien, lisenssinantajien, alihankkijoiden tai muiden kumppaneiden omaisuutena.

Asiakas saa tuotteeseen rajoitetun, ei edelleen luovutettavissa olevan ja ei-kaupallisen käyttöoikeuden Asiakkaan yrityksen sisäiseen käyttöön.

Vastuunrajoitukset

Dagmar ei ole velvollinen korvaamaan Asiakkaalle muita kuin näiden toimitusehtojen rikkomisesta Asiakkaalle aiheutuneet välittömät vahingot enintään Asiakkaan sopimuksen kohteena olevista tuotteista maksamaan hintaan. Dagmar ei ole velvollinen korvaamaan Asiakkaalle välillisiä vahinkoja.

Verkkokaupan toiminta voi keskeytyä Dagmarista riippumattomista syistä. Dagmar ei voi taata jatkuvaa, häiriötöntä tai turvattua verkkokauppaan pääsyä ja käyttöä. Verkkokauppa tarjotaan ”sellaisena kuin se on”, ”siten kuin käytettävissä” ja kaikkine virheineen.

Toimitusehtojen muutokset

Dagmar pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja koska tahansa ilmoittamalla muutoksesta ja julkaisemalla muutetut toimitusehdot verkkokaupan sivustolla. Muutetut toimitusehdot tulevat voimaan, kun ne on julkaistu. Selvyyden vuoksi toimitusehtojen voimaantulopäivä on mainittu yllä. Muutettuja toimitusehtoja sovelletaan toimitusehtojen voimaantulopäivän jälkeen tehtyihin tilauksiin. Mikäli Asiakas ei hyväksy muutettuja toimitusehtoja, verkkokaupan käyttö tulee lopettaa.

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Dagmarin ja Asiakkaan väliseen sopimukseen sekä näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Sopimuksesta johtuvat riidat, joita osapuolet eivät kykene keskinäisin neuvotteluin sopimaan, ratkaistaan vastaajan kotipaikan yleisessä alioikeudessa.

Oy Dagmar Ab käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Oy Dagmar Ab sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.