Dagmar

Luovat-blogiimme . Kaikki blogissa julkaistujen kuvien lähettäjät palkitaan elokuussa.

Dagmarin luova osaamisryhmä on kerännyt yhteisblogiinsa jo yli 200 innovatiivista mediaratkaisua. Arkistosta voi etsiä esimerkkejä ajan tai aiheen mukaan. Kategorioita on yhteensä 15,  mukana ovat niin ilmiöt kuin internet, pelimainonta ja sissimarkkinointi, samoin kuin ulkomainonta ja word of mouth.

Haastamme sinut kesäkisaan bongaamaan uusia ideoita. Voit poimia aiheen yhtä hyvin maailmalta kuin suvisesta Suomestamme, vaikkapa tienpientareelta mökkimatkalla. Innovatiivinen ratkaisu voi löytyä yhtä hyvin internetistä tai printistä, festareilta, supermarketista tai kadulla tepastelevan ?sisäänheittäjän” asusta.

Nappaa ratkaisusta kuva ja lähetä se sähköpostitse lyhyen selitystekstin ja kuvaajan nimen kera osoitteeseen luovat@dagmar.fi. Jos lähetät kuvan printistä tai videosta, liitä mukaan mainoksen tilaaja sekä toimisto. Mainitse ainakin lähde eli esimerkiksi lehti, jossa mainos on julkaistu tai blogi, josta olet kopioinut videon. Selitystekstiksi riittää lyhyt luonnehdinta paikasta, jossa törmäsit ideaan.

Kaikki Luovat-blogiin päätyneiden ratkaisujen lähettäjät saavat elokuussa yllätyspalkinnon.

Kaikkea se mainosmies keksii

Tämän jutun ingressissä käytettiin esimerkkinä mainosta Mansikin kyljessä. Tarina on itse asiassa tosi. Viime kuussa Luovassa blogissa kerrottiin kesälaidunten katseenvangitsijoista eli maanteiden varsilla tallustelevista, punaisiksi maalatuista lampaista ja lehmistä, joiden kylkiä hyödynnettiin ulkomainospaikkoina.

Brasiliassa puolestaan kampanjoitiin uutta, ?väkevämpää” Fiatia asettamalla se junan eteen. Junan kylkipinnoissa kerrottiin kampanjan viesti.

Lentokenttien matkatavarahihnoja on myös oikeasti ryhdytty hyödyntämään mainospintoina, ei vain Venetsiassa, vaan myös esimerkiksi Pekingissä.

Julkaisemmeko blogissa kesän jälkeen sinun bongauksesi?