Dagmar

Tunnelma paikalla oli erittäin rento ja fiilis kisailijoilla sekä katsojilla oli katossa. Yleisö pystyi seuraamaan suurilta videoscreeneiltä suunnittelijoiden työtä, ja DJ:t lämmittelivät fiilistä soittamalla asiaan kuuluvaa musaa.

Vepsäläisen mukaan moneen muuhun alan kisaan verrattuna kokemus oli etenkin audiovisuaalisesti huikea. Hän hehkuttaa myös kisan tasoa.

– Oli hienoa huomata, että Suomesta löytyy paljon erittäin lahjakkaita ja luovia suunnittelijoita, jotka pystyvät tyhjästä luomaan todella tiukassa aikarajassa teoksia, jotka muodostavat sekä visuaalisesti että idean puolesta toimivan kokonaisuuden.

Illan aikana niin tuomarit kuin yleisökin löysivät uusia tuttavuuksia alalta, joten tilaisuus toimi myös hienosti mainos- ja mediamaailman kohtaamispaikkana.

– Illan aikana käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluja niin alan tilasta kuin suunnittelijoiden teoksista. Järjestelyt oli hoidettu järjestävän tahon, Fjordin ja Platoonin, toimesta esimerkillisesti. Korjaamon tila oli sopivan täynnä; hienoa, että digitaalisesta suunnittelusta kiinnostunut yleisö oli löytänyt tiensä paikalle.

Voittaneisiin töihin ja kisan tunnelmaan voi tutustua osoitteessa www.cutandpaste.com