Dagmar

– Markkinoijat haluavat saada kaiken asiakasdialogin kehittämiseen tarvitsemansa yhdeltä toimijalta. Uskomme, että Dagmarin vahva asiakasymmärrys, sisältöosaaminen ja kokemus digitaalisista kanavista yhdistettynä Steerin vankkaan teknologiaosaamiseen, niin asiakastiedon hallinnassa kuin automaatioratkaisuissa, tuovat entistä tehokkaampia asiakkuuskonsepteja, kertoo Dagmarin toimitusjohtaja Tuula Kallio.

Asiakkaat odottavat yrityksiltä yhä henkilökohtaisempaa ja reaaliaikaisempaa palvelua sekä heille relevanttia sisältöä. Systemaattinen asiakkuuksien kehittäminen, asiakastiedon monipuolinen hyödyntäminen ja teknologian mahdollistamat automaatioratkaisut ovat nyt jokaisen menestyvän markkinoijan agendalla.

– Markkinoijan resursseja vapautuu, kun strateginen kumppani pystyy tarjoamaan osaamista koko asiakkuusmarkkinoinnin prosessin läpivientiin. Ja kun sisältösuunnittelu ja teknologia kulkevat tiivisti käsi kädessä, myös tuloksellisuus paranee, sanoo Steeri Oy:n toimitusjohtaja Terho Norja.

Oikeanlainen asiakasfokus on tutkitusti yksi tärkeimmistä yritysten menestystekijöistä. Monella yrityksellä on käyttämätön valttikortti kädessään – oman asiakkuusajattelun uudistaminen niin strategia- kuin käytännön tasolla.

Lisätietoja:
Dagmar Oy, toimitusjohtaja Tuula Kallio, +358 40 530 1900, tuula.kallio@dagmar.fi
Steeri Oy, toimitusjohtaja Terho Norja, +358  50 403 3395, terho.norja@steeri.fi

Dagmar on Suomen markkinointiviestintäalan suurin toimisto, jonka vahvuuksia ovat markkinoinnin kokonaisuuksien hallinta ja kyky muuttaa asiakasymmärrys huipputuloksiksi. Asiakkaat saavat käyttöönsä markkinoiden monipuolisimmat resurssit sekä johtavaa osaamista niin digitaalisessa markkinoinnissa kuin tutkimuksissa ja analytiikassa. Dagmar on perustettu vuonna 1973 ja kuuluu Salomaa Groupiin. Asiakkaiden tukena on 140 markkinoinnin ammattilaista.
https://www.dagmar.fi/
https://twitter.com/dagmardigital

Steeri Oy keskittyy asiakastiedon hallinnan ratkaisuihin. Steeri auttaa saamaan asiakastiedosta kilpailuetua tarjoamalla järjestelmäriippumatonta CRM-asiantuntemusta, CRM-käyttöönottoprojekteja ja omia iSteer-lisäarvoratkaisuja. iSteer-ratkaisut parantavat asiakastiedon laatua, helpottavat myynnin johtamista asiakasanalytiikan avulla sekä kehittävät dynaamista asiakasdialogia markkinointiautomaatiolla. Steeri Oy on vuonna 1999 perustettu suomalainen it-ratkaisutalo, joka on täysin henkilöstönsä omistama. Asiakkaiden tukena on yli 85 asiakastiedon hallinnan osaajaa.
http://steeri.fi/fi
https://twitter.com/_steeri