Dagmar

– Olemme kehittäneet uudenlaisen sosiaalisen median yhteisön, joka sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet siihen, että voimme auttaa lahjakkaita yksilöitä ja ryhmiä toteuttamaan unelmansa. Olemme myös luoneet aivan uuden tavan toteuttaa digitaalista markkinointia, jonka pohjana on suhteiden rakentaminen ja asiakasuskollisuuden ansaitseminen sponsoroinnin kautta. Yhteistyö Dagmarin kanssa täydentää tarjoomamme, kertoo Donna Kivirauma, TeamUpin toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

 Dagmarin toimitusjohtaja Tuula Kallio uskoo, että TeamUpin luoma talenttien, fanien ja yritysten kohtaamispaikka yhdistettynä Dagmarin osaamiseen sosiaalisen median strategioissa, yhteisöjen ylläpidossa ja sisällöntuotannossa voi moninkertaistaa yritysten sponsoroinnista saaman hyödyn.
– Haluamme olla kehittämässä tätä hienoa suomalaista innovaatiota ja tarjota ammattitaitoamme yrityksille, jotka haluavat ottaa askeleen kohti uusia mahdollisuuksia sponsoroinnissa.
Markkinointi toteutetaan TeamUpissa positiivisella tavalla. Talenttien fanit voivat palvelussa saada yrityksiltä erityisiä etuja. Parhaat edut tarjoavat ainutlaatuista sisältöä, joka parantaa käyttäjän fanikokemusta.
– Dagmar kykenee toteuttamaan menestyksekkäitä kampanjoita asiakkaillemme. Heidän asiantuntemuksensa, suhteensa sekä hyvä maineensa tekevät kumppanuudesta TeamUpille hyvin tärkeän, Kivirauma toteaa
TeamUpissa yritykset ja heidän tukemansa talentit voivat kertoa yhteistyöstään ja matkastaan yhdessä. Tämänkaltainen tarinoiden kertominen auttaa faneja ymmärtämään, miten suuri merkitys sponsoreilla on talenteille ja heidän uralleen.
– TeamUp on loistava työkalu entistä vaikuttavampaan tarinankerrontaan yhdessä yrityksen tukemien talenttien kanssa, sanoo Tuula Kallio.
TeamUp on nyt virallisesti avattu, joten voit liittyä yhteisön jäseneksi osoitteessa www.teamup.fi, ryhtyä faniksi, hurrata suosikkitalenttejasi ja tutustua heidän fanikauppoihinsa sekä oppia uusia puolia näitä talentteja tukevista yrityksistä.