Dagmar

Dagmar Media Professional I

Olemme rakentaneet tiiviin koulutuspäivän, jonka aikana käymme läpi tärkeimmät asiat media-alasta, mediavalinnoista ja medioiden tehon mittauksesta. Tarkoituksemme on, että päivän aikana uusille mediamyyjille syntyisi kokonaiskuva siitä, mihin oma media mediakentässä sijoittuu, mistä ja millä termeillä alalla puhutaan.

Koulutustilaisuuden ajankohta on tiistai 25.10.2005.

Dagmar Media Professional II

Uusille mediamyyjille suunnattuun koulutuksen lisäksi tarjoamme myös jatkokoulututusta. Tämä jatkokoulutuspäivä sopii erityisen hyvin kokemusta keränneille ammattilaisille, mutta myös aiempaan koulutukseen osallistuneet uudehkot mediamyyjät ovat tervetulleita.

Päivän aikana käymme läpi strategista mediasuunnittelua teorian, esimerkkien ja yhteisen case-tehtävän avulla. Luomme myös katsauksen mediakenttään nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutustilaisuuden ajankohta on torstai 3.11.2005.

Ilmoittautumiset koulutuksiin viimeistään 14.10.2005 sähköpostiosoitteeseen mailto:ilmoittautuminen@dagmar.fi tai  p. (09) 6930120 / Nina Almi.

Koulutukset tapahtuvat Dagmarin tiloissa (Lönnrotinkatu 25, 4. krs). Mukaan mahtuu korkeintaan 24 henkilöä/koulutuspäivä ja kolme osallistujaa/yritys/koulutuspäivä.