Dagmar

Marketing Radar haastatteli syys-lokakuussa 281 mainostajaa ja selvitti miten he arvostavat eri mediatoimistoja. Kahdeksannen kerran toteutettu tutkimus tehtiin samaan aikaan mainostoimistotutkimuksen kanssa.

Lähes joka toinen mainostaja tuntee Dagmarin erittäin tai melko hyvin, kokonaistunnettuus on 97 %. Asioimishalukkuudessa on etumatka muihin mediatoimistoihin kiistaton: Dagmarin saama arvosana on 7,8. Kakkos- ja kolmossijasta kamppailevat OMD ja Carat lukemalla 6,7.

Asiakkaiden strategioiden ymmärtäminen saa kiitosta

Dagmar saa toimistoista parhaimmat tulokset useimmissa ominaisuuksissa: mm. asiakkaiden strategioiden ja tavoitteiden ymmärtäminen, markkinoinnin kokonaissuunnittelun osaaminen, osaava tutkimuspalvelu sekä henkilökunnan korkea ammattitaito saavat kiitosta niin toimistoa tuntevilta kuin asiakkailta.

– Erityisesti iloitsemme siitä, että asiakkaamme kokevat saavansa entistä osaavampaa tutkimusapua ja että ymmärrämme paremmin asiakkaan strategioita ja tavoitteita. Olemme panostaneet näihin alueisiin usean vuoden ajan, ja tuntuu hyvältä kun työ tuo tulosta, toteaa toimitusjohtaja Tuula Kallio.

Kansainvälisiä yhteistyöverkostoja

Mediatoimistotutkimuksessa selvitettiin myös sitä, millä kriteerillä mediatoimisto valitaan.

– On yllättävää, että vähiten tärkeänä pidetään sitä, että toimisto omaa hyvät kansainväliset yhteydet. Tänä päivänä mainostajat pitävät itsestään selvänä, että kaikilla toimistoilla on hyvät verkostot. Itsenäisenä, riippumattomana toimistona koemme olevamme näköalapaikalla: teemme hyvää yhteistyötä mm. Mediacomin; Mediaedge:cian, Mindsharen ja Starcomin kanssa.