Dagmar

Joulupukki opintovapaalle (24.12.2003)

Organisaatio- ja strategiamuutoksen yhteydessä myös johdossa tapahtuu joitakin uudistuksia. Joulupukki on ilmoittanut jäävänsä vuoden opintovapaalle. Joulumuori on sairaslomalla 28.3.2004 asti.
Joulupukin poissaollessa toimintaa johtaa vuokrajohtajan ominaisuudessa Pakkasukko. Logistisista ratkaisuista vastaa tänä jouluna Petteri Punakuono.

Yt-neuvotteluiden selvittyä rekrytoimme internet-palveluumme uusia tonttuja ja tehostamaan on-line-tontut -palveluamme. Käythän siis tutustumassa uuteen palveluumme, josta voit tilata itsellesi oman lahjanrakennussetin.

Siirtymä 12-tuntiseen työpäivään

Julkisuudessa on viime aikoina esitetty väitteitä, että joulupukin esimiestaidot eivät ole ajan tasalla. Väitteet eivät pidä paikkaansa.

Tonttujen vaihtuvuus oli viime kvartaalilla miltei 40 prosenttia, mutta pääomasijoittaja Tomtegubbar Ltd:n mukaan tilanne ei ole vakava. Tomtegubbarin johtaja Jul Bocken myöntää, että yksittäisen tontun kannalta irtisanomiset ovat toki valitettavia. Kaikille irtisanotuille tontuille on kuitenkin annettu mahdollisuus jäädä varhaiseläkkeelle.

Työn tehoa on nostettu marraskuussa Puhtia Päivään -ohjelman avulla sekä siirtymällä 12-tuntiseen työpäivään. Työn laatuun tai asiakaspalveluun muutostilanne ei vaikuta mitenkään.