Dagmar

Kamppailu menevistä pääkaupunkiseutulaisista kiihtyy (5.10.2000)

Metro-lehti on julkaissut elokuusta lähtien perjantaisin Vapaalle-liitettä. Ilta-Sanomat julkaisee MenoHelsinki-osiota torstaisin ja Uutislehti 100 Menojen menot -osiota perjantaisin. Helsingin Sanomien Nyt-liite ilmestyy perjantaisin. City-lehti ja Helsinki.net-lehti vuorottaisina perjantaina. Menovinkkejä voi etsiä myös verkosta tai lukea omasta kännykästä.

Liitteiden ja erikoisosioiden tavoitteena on helpottaa lukijaa löytämään nopeammin häntä kiinnostavat aihealueet. Ilmoittajille ne merkitsevät mahdollisuutta kohdistaa viestiä entistä tarkemmin esim. lukijoiden harrastusten tai kiinnostusalueiden mukaan.

Ilta-Sanomien uudistuva rakenne tulee koostumaan jatkossa viidestä osiosta: Uutiset Suomi, Uutiset Maailma, Lukijat-aukeama, Urheilu ja Viihde. Lisäksi joka päivälle on oma erikoisosionsa.

 ma: Hyvät Naiset- ja Herkut-osio sekä Urheiluliite  ti: Omat rahat- ja E-maailma-osio  ke: Kulttuuri-osio sekä TV-liite  to: MenoHelsinki-osio  pe: Autot- ja Miehet-osio  la: Viikkoliite 

Iltalehti julkaisee maanantaisin Urheiluliitteen, keskiviikkoisin Nainen-liitteen, perjantaisin Autoliitteen ja lauantaisin Viikkoliitteen.

Uutislehti 100 alkaa julkaista 6.10. alkaen perjantaisin Menojen menot -osiota. Metro-lehti julkaisee perjantaisin Vapaalle-liitettä ja keskiviikkoisin Uusi ura -nimistä työpaikka- ja koulutusliitettä.

Liitteiden ja erikoisosioiden lisäksi menovinkkejä tarjotaan myös verkossa ja mobiilisti. Verkkopalveluja tarjoavat mm. Helsinki.net, City-lehti sekä Helsinki Happens -lehti. Uusimpana Alma Median ja Broadcastersin Ruokala.net, jonka verkkosivuilla on arvioitu suurimpien kaupunkien ravintoloita.

Mobiilisti menotietoja voi etsiä vaikkapa SoneraGo-palvelun kautta.