Dagmar

Mobiililaitteet ja –palvelut mullistavat kuluttajien tavan olla vuorovaikutuksessa kaupan kanssa. Muutos koskee kaikkia kaupan aloja ja se haastaa kaupan perinteiset markkinointi- ja palvelumallit. Monet suomalaiset verkkokaupat ovat jääneet viime vuosina kehityksessä jälkeen kansainvälisistä kilpailijoistaan. Mobiilin hyödyntämisen kohdalla siihen ei ole enää varaa.

MobileForum on suunnattu kaikille kaupan alan mobiililiiketoiminnasta kiinnostuneille yrityksille. Sen jäsenyydestä hyötyvät vähittäiskauppaketjut, kauppakeskukset, kaupan tavarantoimittajat, pankit, teleoperaattorit ja kaupalle erilaisia järjestelmä- ja markkinointipalveluita tarjoavat yritykset.

MobileForum koostuu kolmesta vuosittaisesta teemapäivästä ja TNS Gallupin toteuttamasta Kaupan Mobiilipulssi-trenditutkimuksesta. MobileForumin ensimmäisen toimintavuoden teemaseminaarit käsittelevät kaupan mobiiliapplikaatioiden kehitysnäkymiä, mobillisoituvaa kanta-asiakkuutta ja mobiilin asiakaskokemuksen johtamista. Ensimmäinen teematilaisuus järjestetään 17.9.2014.

Teemaseminaarien antia täydennetään 8 kertaa vuodessa päivittyvällä Mobiilipulssilla. Sen avulla mitataan ja analysoidaan vuositasolla noin 4000 älypuhelimen omistajan nopeasti muuttuvia tapoja käyttää mobiililaitteita kaupan ostoprosessin eri vaiheissa.

MobileForumin liittyminen avattiin toukokuussa 2014 ja ensimmäisiä tutkimustuloksia saadaan kesän 2014 aikana.

Lisätietoja:

PCE Helsinki, Jouni Pöllänen 0400 465727  
Dagmar, Satu Puumala 040 670 7120
TNS Gallup, Reeta Sutinen 040  511 9936
Kaupan maailma, Thea Ekholm 050 338 3184