10.12.2015 | Uutisarkisto

Kiinnostaako yhteistyö startupien kanssa? Dagmar etsii asiakkailleen parhaat kumppanit

Dagmar on käynnistänyt startup-yhteistyön, jonka kautta etsimme asiakkaillemme parhaita liiketoimintaa vauhdittavia innovaatioita. Innovaatio voi olla tiettyyn toimialaan liittyvä tai yleisempi, esimerkiksi markkinointiin liittyvä uusi palvelu tai tuote. Tapaamme viikoittain useita kiinnostavia, uusia startup-yrityksiä. Keskustelemme monenlaisten toimijoiden kanssa, käymme läpi tuotteen tai palvelun ja myös testaamme sitä mahdollisuuksien mukaan. Keräämme kommentit suunnittelijoilta, asiakkuusjohtajilta tai muilta asiantuntijoiltamme. Näin varmistamme, että asiakkaillemme tarjotaan aina hyviä ja relevantteja mahdollisuuksia. Asiakas säästää, kun sopivimpien kumppaneiden etsimisen ja vaihtoehtojen vertailun sijaan valinnan voi tehdä muutamasta jo hyväksi todetusta ehdokkaasta.

Samalla kun etsimme aktiivisesti asiakkaillemme sopivia kumppaneita, pyrimme myös tukemaan suomalaisia startupeja. Konsultoimme tarpeen mukaan muun muassa markkinoinnissa, tuotteistuksessa ja myynnissä. Dagmar on startupeille suora linkki Lontooseen, Starcomin Next Tech Now – yksikköön. NTN haarukoi jatkuvasti startupeja globaaleihin asiakkuuksiinsa. Mahdollisuuksia erilaisiin yhteistyökumppanuuksiin ja kansainväliseen kasvuun todella on.

NTN:n vetäjä, Jim Kite, Strategic Development Director EMEA, kertoi Pre Slush -iltapäivässämme kokemuksistaan startupien ja ”grownupien” yhdistämisestä ja yhteistyöstä. Hän uskoo vahvasti innovaatioihin, ketteryyteen sekä yhdessä tekemiseen, joiden avulla he rakentavat Starcomista ja NTN:sta kiinnostavinta kumppania teknologiahubeille, startupeille ja ennen kaikkea asiakkaille. Uudistumisen ja innovaatioiden puolesta tilaisuudessa puhui myös asiakkaamme Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen. Erittäin mielenkiintoisessa esityksessään hän avasi Finnairin uutta strategiaa sekä jo tehtyjä uudistuksia. Uuden sukupolven Finnair perustuu vahvasti asiakaskokemukseen ja elämyksiin. Juuri markkinaan tuotu uusi konetyyppi Airbus A350 on tästä konkreettinen esimerkki. Pre Slushin startup-esiintyjinä mukana olivat Posterfyn Petri Martikainen sekä SmarpSharen Jens Sundell.

Tänä ja ensi vuonna myös Dagmarin Future Lab -valmennuskonseptin teemoina ovat liiketoimintainnovaatiot ja startup-yhteistyö. Autamme asiakkaitamme löytämään valikoitujen startup-yritysten kautta sellaista osaamista, näkemystä ja kokemusta, joka avaa uusia kasvun mahdollisuuksia.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Satu Mäki 050 4647 888, satu.maki@dagmar.fi

Satu Mäki

Satu Mäki

Lisää aiheesta

Hyvää joulua

Periscope – kuin oma televisiokanavasi

Somen Hottikset