28.03.2008 / Uutisarkisto

Kultasulka-kilpailun voitto Sami Salmenkiven ja Niko Nymanin kirjalle

MTL:n vuosittain järjestämässä kirjoituskilpailussa palkittiin Kultasulalla markkinoinnin murroksesta ja internetin uusista vaatteista kertova Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi 2.0 –teos.
Author

Dagmar

Kultasulka-kilpailun tavoitteena on rohkaista ja kannustaa markkinoinnin, markkinointiviestinnän ja viestinnän ammattilaisia esiintymään julkisuudessa kirjoituksin ja puhein, jotka lisäävät tietoa markkinointiviestinnän ja viestinnän keinojen käytön tuloksellisuudesta yritysten ja yhteisöjen tavoitteiden saavuttamisessa.

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton  kilpailussa palkittu Sami Salmenkiven ja Niko Nymanin teos esittelee internetin uusia ilmiöitä ja tarjoaa uuden mallin markkinointiajatteluun.

Kultasulka on alan arvostama hieno tunnustus. Talentumin kustantama Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi 2.0 –teos on ollut myös myyntimenestys.

Teoksen kirjoittajista Sami Salmenkivi työskentelee strategisena suunnittelijana Dagmar Digitalissa. Niko Nyman on ollut suunnittelemassa ja kehittämässä verkkopalveluita 1990-luvun puolivälistä eli kaupallisen internetin alkuhetkistä lähtien.

Hopeasulka-tunnustuksen sai Jarno Forssellin ja Esa Laurilan ansiokas mediasuhteiden rakentamista ja yritysten toimittajasuhteita valottava WSOYPro:n kustantama kirja Hyvät mediasuhteet.

Lisää aiheesta