Dagmar

Mediaviesti on tarjonnut viikottaisen ajankohtaiskatsauksen mediamaailman ilmiöihin ja tapahtumiin jo lähes kuuden vuoden ajan. Kun julkaiseminen aikoinaan aloitettiin, ei sähköisiä viikko- saatikka päiväkirjeitä ollut läheskään samassa mittakaavassa kuin nyt. Tänä päivänä tilanne on aivan toinen, joten oli aika hienosäätää Mediaviestin tavoitteita ja tehtävää.

Tästä numerosta alkaen Mediaviesti ilmestyy jatkossa kaksi kertaa kuukaudessa. Sisällössä keskitymme yhä enemmän median ilmiöitä ja trendejä, alan tutkimustietoa ja kohderyhmiä käsitteleviin juttuihin. Tavoitteena on tarjota valituista aiheista syvällisempää tietoa ja näkemystä lukijoillemme.

Uutuutena Mediaviesti Kysymys

 

Interaktiivisuutta tulemme lisäämään Mediaviesti Kysymyksen merkeissä. Kysymyksellä kartoitetaan lukijoidemme mielipiteitä ajankohtaisista asioista, joista kirjoitamme seuraavassa numerossa.

Jatkossa Mediaviestin lopusta löytyvät linkit myös edellisen viestin juttuihin, joita pääsee tuttuun tapaan lukemaan Mediaviestin arkistosta.

Tarjoukset ja hintamuutokset

Tarjoukset ja medioiden hintojen muutokset siirtyvät näkymään Media-avaimen puolelle. Medioiden uusimmat tarjoukset ovat selailtavissa myös Media-avaimen uudella mobiililiittymällä.

Media-avaimesta löytyy jo valmiiksi tiedot lähes 3 000 suomalaisesta mediasta. Samaan paikkaan on koottu muun muassa levikki/kuuluvuuskartat, tietoja medioiden ostotavoista, media-alan sanasto ja paljon muuta päivittäistä hyötytietoa niin mainostajille kuin medioille. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia Media-avaimeen, otathan yhteyttä Päivi Fleegeen paivi.fleege@dagmar.fi.

Lukijatutkimukseen osallistuneiden kesken järjestetyssä arvonnassa Onnetar suosi Tiina Käyhköä TeliaSonera Finlandista, Jatta Waaralaa A-Lehdistä sekä Jari Rainiota Taloustutkimuksesta.

Hyviä ja hyödyllisiä lukuhetkiä Mediaviestin parissa myös vuonna 2006!