Dagmar

Ensimmäinen uudistunut Me Naiset -lehti ilmestyy 8.3., jolloin avataan myös lehden uudet verkkosivut. Logon ja kansipaperin lisäksi lehden rakenne kokee mullistuksen. Alkuun sijoitetaan kalenterisivut ja loppuun seurapiiripalsta.

Uusia aihealueita ovat nainen + raha, nainen + työelämä sekä matkustaminen. Ilmoitukset luvataan sijoittaa aiheeseen sopivaan ympäristöön.

Uuden päätoimittajan Katriina Kaarteen myötä myös avustajat ja kolumnistit vaihtuvat, ja juttujen kirjoitustyyli muuttuu.

Lehden uudistusta suunniteltiin luomalla kuvitteellinen keskivertolukija, Taru. Taru on 35-vuotias parisuhteessa elävä kaupunkilaisäiti. Hän on käynyt ammattikorkeakoulun ja työskentelee myyntineuvottelijana keskisuuressa yrityksessä.

Toimittajat tekevät lehteä Tarulle, ja Tarua tullaan hyödyntämään myös markkinoinnissa. Itse lehdestä tullaan käyttämään yhä useammin Mimmit-nimeä.

Mimmit elää Tarua aktiivisempaa elämää. Siinä missä Taru on uppoutunut arkeen, tekee Mimmit arjestaankin juhlaa. Mimmit uskaltaa ottaa riskejä, joista Taru vain unelmoi. Mimmit on itsetietoisempi ja itsevarmempi, kun taas Taru pohtii tekemiään ratkaisuja ja miettii, olisiko hänen pitänyt tehdä toisin. Mimmit on varma naiseudessaan, Taru etsii siinä itseään. Mimmit painii samojen ihmissuhde- ja rahaongelmien kanssa, mutta osaa järjestää asiansa Tarua paremmin. Mimmit on Tarulle kuin luotettava, enemmän elämää ja maailmaa nähnyt ystävätär.

Me Naiset Anna
Levikki 115 247 143 483 Lukijoita 426 000 533 000 Naislukijoita 353 000 423 000 MPX-kerroin 1,6 2,1

Lähde: KMT Syksy 2000/Kevät 2001

Me Naiset -lehden ja Annan lukijaprofiilit ovat perusdemografioiden osalta lähes identtiset.