21.08.2014 / Uutisarkisto

MobileForumin ensimmäinen teemapäivä on 17.9.2014 – varmista paikkasi nyt!

Ensimmäisessä kaupan alan MobileForum-teemapäivässä kuulet kattavan katsauksen mobiiliapplikaatioiden nykytilasta ja tulevaisuudesta. Kuinka varmistat oman applikaatiosi pääsyn kuluttajan puhelimeen – ja saat sen myös pysymään siellä? Saat tuoreinta faktaa suomalaisten mobiilikäytöstä ja kiinnostavia näkökulmia mobiilin hyödyntämisestä liiketoiminnassasi. Tapahtumapaikkana on Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa ja puheenvuoroja käyttävät mm. Tommi Pelkonen Google Finlandilta, Sakari Forslund Dagmarista sekä Jouni Pöllänen P.C.E. Helsingistä. 
Author

Sakari Forslund

MobileForum on kaikille kaupan alan mobiililiiketoiminnasta kiinnostuneille yrityksille suunnattu informaatio-, keskustelu- ja verkostoitumisfoorumi. Se perustettiin keväällä 2014 auttamaan kaupan alan yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan yhä paremmin myös mobiilisti.
Foorumi pitää jäsenensä ajantasalla kuluttajan nopeasti kehittyvistä tavoista käyttää mobiililaitteita ostamisen tukena ja avaa erilaisia näkökulmia mobiililaitteiden luomiin mahdollisuuksiin liiketoiminnassa, asiakkuuksien kehittämisessä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa.
MobileForum koostuu Mobiilipulssi-tutkimuksesta, kolmesta vuosittaisesta teemapäivästä sekä jäsenistöä palvelevasta verkkopalvelusta.
Varmista paikkasi ja liitty MobileForumiin joko oman Dagmar-yhteyshenkilösi kautta tai osoitteessa www.mobileforum.fi/yhteydenotto. Toimi nopeasti, sillä seminaaripaikkoja on rajoitetusti. Lisätietoja MobileForumista ja tuoreimmat artikkelit osoitteessa www.mobileforum.fi

Lisää aiheesta