Dagmar

Digitaalisuus on entistä enemmän mukana kuluttajien arjessa, samoin kuin kaikissa medioissa ja markkinoinnin suunnittelussa. Koulutuksessa käsitellään digitaalisuuden avaamia mahdollisuuksia monipuolisesti ja entistä syvemmälle mennen.

Pohdimme eri medioiden rooleja ja sitä, miksi ja miten tietyt mediat ja mediaratkaisut tulevat valituiksi kampanjoihin. Opittua päästään myös soveltamaan käytännössä: koulutuksen aikana tehdään case-harjoituksia ja mietitään ratkaisuja sekä yhdessä että koulutuspäivien välillä. Osallistujat saavat laajan kuva siitä, miten mediasuunnittelua tehdään muuttuvassa mediamaailmassa ja miten asiakkaan liiketoimintahaasteisiin vastataan mediaratkaisujen avulla.

Käymme läpi markkinointiviestinnän ja median tutkimuksia, markkinointiviestinnän tuloksellisuutta ja mittaamista sekä sujuvaa yhteistyötä medioiden, toimistojen ja asiakkaan välillä.

Koulutusohjelman tarkan sisällön, aikataulun sekä hinnan saat lähettämällä viestin osoitteeseen dagmar@dagmar.fi.

 

Räätälöimme Media Professional -valmennusta myös myyntiporukoiden yksilöllisiin tarpeisiin parin tunnin mittaisesta koulutuksesta laajemmaksi valmennukseksi. Valmennus voi räätälöitynä sisältää esim. syvempää tietoa organisaatiollenne tärkeästä mediaryhmästä, alueesta tai kohderyhmästä. Kysy lisää: katariina.uljas-ahl@dagmar.fi