05.02.2008 / Vanhat blogit

Haku päällä

Stalkkaajan (lue:juoruämmän) paras kaveri eli Facebook kertoi minulle eräs päivä, että ex-poikaystäväni etsii seuraa applicationilla, joka listaa hänen kaveriensakaverilistoilta löytyvät naiset halutummuusjärjestykseen deittailua ajatellen.  Samalla, kun repesin itsekseni ääneen,tajusin, että tuskinpa naurattaisi, jos seuran etsijänä olisikin ollut nykyiseni.
Author

Dagmar

Myös työkaverini kertoi ystäviensä harrastavan naamakirja-stalkkauksen lisäksi naamakirja-valkkausta: tsekataan potentiaaliset poikamiehet kaverien kaverilistoista läpi, udellaan kaverilta tärkeät asiat ja lopuksi pyydetään kaveria järkkäämään ”tiedän susta jo kaiken oleellisen”-treffit. Pitkälle ollaan siis tultu seuranhaussa sokkotreffeistä ja 059-puhelinlinjalla hihittelystä/läähättämisestä.

Kekseliäänä ja huononhuumorintajun omaavana olen keksinyt pari vielä hyödyntämätöntäkin keinoa.Erehdyinpä niistä toista kerran ehdottamaankin ääneen yhdelle poikamiehelle:nyt kerran Facebookissa voi käyttää demografista kohdennusta mainoksilleen, voisi hän laittaakriteeriensä täyttäville naisille kohdennetun seuranhaku-mainoksen; välttyisi ”hukkakontakteilta”! Minua ja paria muuta nauratti. Poikamiestä ei. Parempi huono huumorintaju kuin eihuumorintajua lainkaan, ajattelin silloin.

Toisaalta, ainakaan unelmienpoikamiehen ei tietenkään itse tarvitse seuraansa etsiä, vaan häntä etsitään. Haku käykin parhaillaan erityisen kuumana,jonka Google Trends:kin todistaa.

Tässäpä puolestaan loistava tilaisuus painajaisten poikamiehelle: nokkela hyödyntäisi kovan kysynnän (ja heikon tarjonnan) ja mainostaisi itseään siellä, missä haku käy parhaillaan kuumimmillaan – nimittäin hakukoneessa. Huomionarvo ainakin olisi taattu! Tosin siinä tuskin hukkakontakteilta vältyttäisiin…etenkin, kun otetaan huomioon se tosiasia, että kaikki unelmien naiset ovat jo varattuja 😉 .

Eija Sormunen

Lisää aiheesta