Teija Jokinen

Teija Jokinen on Dagmarin CBO, joka kuluttaa kaiken median ja suuren osan tilipussistaankin verkossa. Digitaalinen maailma onkin loputon inspiraation lähde niin muuttuvan markkinoinnin pohdiskeluun kuin Teijan rakkaimpaan harrastukseen kokkaamiseenkin.

Siinä missä muualla maailmalla on jo tarjolla vaikka minkälaisia USB-tikkuja, jouduin minä kaupoissa tyytymään tylsään hopeanharmaaseen vaihtoehtoon. Tai ehkä en vain löytänyt oikeita kauppoja.

Ostoksilla tuli mieleeni, että miksi joku firma ei tarjoaisi hauskannäköisiä, brändättyjä USB-tikkuja?

Coca-Colan tikut voisivat olla pullonmallisia ja niissä voisi olla tarjolla myös jotain kivaa Coca-Cola-kamaa? Kyllä minä ihan mielelläni kaivaisin palaverin alussa laukustani harmaan teknotikun sijaan vaikkapa Hello Kitty -USB-tikun (ja Teija todennäköisesti vaikkapa tennarinmallisen?). Saisipa ainakin rikottua jään aika nopeasti…

Ei ehkä ihme, että Raamatun muotoinen USB-tikku sisältää myös kaikki Raamatun tekstit. Moderni lähestyminen perinteiseen opukseen. Siitä vaan siirretään tekstit tietokoneelle ja käytetään itse tikkua tämän jälkeen hyvin henkilökohtaisena työkaluna.