Dagmar

Moro!

Oletko sinkku? Haluaisitko löytää mielenkiintoista treffiseuraa? Oletko kyllästynyt baareissa roikkumiseen ja siellä vonkaamiseen? Jos vastasit kyllä (edes yhteen kysymykseen), niin sulla on nyt loistava tilaisuus hankkia heila vielä kesäksi! Speed dating by Nissan -tapahtuma järjestetään Kaivarissa 10.5.2008:

”Kymmenet kymmenen minuutin pituiset treffit kymmenessä upeassa Nissan-autossa. Treffien aikana kukin pari ajaa merkityn reitin Kaivopuiston alueella, jonka jälkeen osallistujia odottaa uusi auto ja uusi mielenkiintoinen treffikumppani.”

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.4.2008, joten klikkaa salamana

http://www.nissan-speeddating.fi

…ja ilmoittaudu mukaan helluntaiheilan metsästykseen! Kutsu myös kaikki sinkkukaverisi ja tulkaa porukassa hupailemaan!

Terkuin, xxx

PS. Jännittävä päivä päätetään Speed Dating by Nissan -iltabileissä Kaivohuoneella, jossa tunnelma tiivistyy aina aamuyön tunteihin saakka, sillä tilaisuus on aivoin myös yleisölle. Tunnelmasta huumaantuneille ja väsyneille deittailijoille on varattu luotettavat kotiinkuljettajat Nissan-autoineen.

Ja mikä parasta, Nissan on perustanut myös oman Facebook-groupin, jossa on mahdollisuus spekuloida jo etukäteen mahdollisten deittien ulkonäköä, älykkyyttä, kiinnostavuutta… Kaikki sinkut marsmars, tässä on mainio tilaisuus löytää uusi elämänkumppani tai ainakin ihastua Nissanin uuteen autoon.

Heidi Jungar